• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test: Ημέρα 1
Μπροστά ο Davies, αλλά χωρίς τον Rea!
Νέα 28/01/2017 - 22:46

Το διήμερο τεστ στην πίστα του Portimao δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και η δυνατή βροχή που είχε πέσει την προηγούμενη ημέρα, δεν άφησε ανεπηρέαστη την πίστα.

 

Έτσι το σύνολο σχεδόν των αναβατών των SBK-Motul, περίμενε υπομονετικά μέχρι ο ήλιος να στεγνώσει την άσφαλτο για να μπουν μέσα.

 

Τον καλύτερο χρόνο της σημερινής ημέρας έκανε ο Chaz Davies πάνω στην Ducati του, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:42,594.

 

Ο αναβάτης της Aruba.it Ducati ήταν και ο μόνος αναβάτης που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:43, ολοκληρώνοντας στο σύνολο 44 γύρους.

 

Στη δεύτερη θέση είχαμε μια μίνι έκπληξη, ειδικότερα μετά την εμφάνισή του στην πίστα της Jerez στις 24 και 25 Ιανουαρίου.

 

Ο λόγος για τον Eugene Laverty που έφερε την Aprilia του στη δεύτερη θέση, αν και η διαφορά από την κορυφή διαμορφώθηκε στο μισό δευτερόλεπτο.

 

Λίγο πιο πίσω είναι ο Marco Melandri, ο οποίος κατάφερε να κάνει ένα γύρο παραπάνω από τον ομόσταυλό του, τον Davies.

 

Για μια ακόμη φορά ο Lorenzo Savadori επιβεβαιώνει την ανοδική του πορεία, μένοντας στην τέταρτη θέση αλλά με διαφορά μόλις 74χιλ από τον Melandri.

 

Ο Ιταλός άσος της Milwaukee Aprilia θέλει να κάνει τη διαφορά φέτος στην ομάδα, αν και ο έμπειρος ομόσταυλός του μόνο εύκολος δεν μπορεί να θεωρείται (Laverty).

 

Η πέμπτη θέση πήγε στον Leon Haslam (Puccetti Kawasaki). Ο Haslam αντικαθιστά τον τραυματία Randy Krummenacher.

 

Ο Leon Camier - που έλειπε από τις δοκιμές της Jerez - πήρε την έκτη θέση με την MV Agusta του, με τον Xavi Fores (Ducati) να τον ακολουθεί ελάχιστα πιο πίσω.

 

Η καλύτερη BMW ήταν αυτή του Raffaele De Rosa, ο οποίος αντικαθιστά τον Jordi Torres και κατάφερε να είναι 0,658δ πιο γρήγορος από τον Reiterberger (BMW).

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Jonathan Rea και Tom Sykes δεν είναι στο Portimao, ενώ οι Honda των Hayden και Bradl δεν έχουν transponders κι επομένως δεν γνωρίζουμε χρόνους.

 

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και αύριο στην πίστα της Πορτογαλίας.

Επόμενο άρθρο »

Αποκαλύφθηκε η νέα GSX-RR

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Κανείς δεν φτάνει την ΚΤΜ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα