• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Δεν έχουμε πια δικαιολογίες!
Με τον Lorenzo πρέπει - πολύ απλά - να κερδίσουμε
Νέα 20/01/2017 - 21:21

Η νέα περιπέτεια του 2017 ξεκινάει για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, η παρουσίαση της οποίας ολοκληρώθηκε σήμερα.

 

Η νέα Desmosedici GP17 αποκαλύφθηκε στο κοινό, ωστόσο - όπως έχουμε γράψει ήδη από την παρουσίαση της Yamaha - οι μοτοσυκλέτες θα αλλάξουν μέχρι το Qatar.

 

Με την κατάργηση των φτερών, τα εργοστάσια κάνουν έναν αγώνα δρόμου για να έχουν έτοιμο ένα εγκεκριμένο φέρινγκ πριν τον 1ο αγώνα στο Qatar. Πάντως αναφερόμενος στην αεροδυναμική εξέλιξη, είπε ότι το τελικό φέρινγκ που θα δούμε στο Qatar δεν θα διαφέρει πολύ από αυτό που είδαμε σήμερα! Το οποίο είναι λίγο πιο ανοικτό κάτω από την εισαγωγή του αέρα και μετά στη μέση της απόστασης προς τα κάτω κάνει ένα ακόμη "άνοιγμα", ενώ και στο πλάϊ υπάρχει ένα μικτό νεύρο που μπορεί να παίζει ρόλο στην αεροδυναμική, ως ένα κρυφό φτεράκι!  Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Gigi DallIgna είπε ότι την τελική μορφή της GP17 θα την δούμε στην Losail, αφού πάρει υπόψη του τις παρατηρήσεις των οδηγών, αλλά και του δοκιμαστή Casey Stoner, στον οποίο αποδίδει εξαιρετικά ακριβείς πληροφορίες για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας!

 

Η εξέλιξή της συνεχίζεται λοιπόν, τόσο με τους Stoner και Pirro, όσο και με τους Lorenzo και Dovizioso.

 

Το 2016 οι κόκκινοι επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα και τώρα πρέπει να βελτιωθούν, αν θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή του κόσμου.

 

Ο Gigi DallIgna ήταν ευθύς και ειλικρινής: «Μια ομάδα που θέλει να κερδίσει κάτι σημαντικό, δεν πρέπει να έχει δικαιολογίες».

 

«Με τον Lorenzo διώξαμε κάθε δικαιολογία, τώρα - πολύ απλά - πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να προσπαθήσουμε».

 

Τέλος πρόσθεσε: «Τα προτερήματά μας είναι ο κινητήρας και η αεροδυναμική. Ξεκινήσαμε από εκεί και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια προβλήματα».

 

«Ωστόσο η εξέλιξη συνεχίζεται και θα δούμε την αληθινή GP17 στο Qatar».

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Η τελική GP17;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi και η GP17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα