• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suzuki: Στόχος περισσότερες νίκες!
Πρέπει να είμαστε πιο συχνά κοντά στην 1η θέση
Νέα 09/01/2017 - 13:05

Για τον Davide Brivio η νέα σεζόν του MotoGP δεν κρύβει παρά μόνο ένα στόχο για την Suzuki: να βρίσκεται πιο τακτικά κοντά στην 1η θέση και στις νίκες.

 

Στη δεύτερή της σεζόν στο MotoGP και μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Suzuki κατάφερε να πάρει την 1η της νίκη στο στεγνό, με τον Maverick Vinales στο Silverstone.

 

Ο Vinales πήρε άλλα τρία βάθρα μέσα στη σεζόν και κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τους Marquez, Rossi και Lorenzo.

 

Η Suzuki θα έχει καινούργιο δίδυμο για το 2017, με τον Andrea Iannone στη μια πλευρά του γκαράζ της και τον Alex Rins στην άλλη.

 

«Ποτέ δεν έχουμε πει ότι θέλουμε να κερδίσουμε σε τρία ή πέντε χρόνια. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κυνηγήσουμε τον Τίτλο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

 

Ο Davide Brivio πρόσθεσε: «Ο στόχος μας ήταν να πλησιάσουμε τις Ducati και μετά τις Honda και Yamaha. Τα καταφέραμε και κερδίσαμε έναν αγώνα».

 

«Κανονικά ξεκινούσαμε τον αγώνα με την πιθανότητα να παλέψουμε. Το επόμενο βήμα τώρα, είναι να είμαστε τακτικά διεκδικητές της νίκης».

 

«Φυσικά αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, όμως αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε τώρα».

 

Για τον Brivio πάντως, το πιο σημαντικό κατόρθωμα της Suzuki την περασμένη σεζόν δεν ήταν η νίκη, αλλά το γεγονός ότι πλησίασε περισσότερο τις Honda/Yamaha.

 

«Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που πετύχαμε. Δεν είχαμε ξεκάθαρους στόχους πριν τη σεζόν, όμως η νίκη στο Silverstone ήταν ένα φανταστικό επίτευγμα για εμάς».

 

«Πήραμε τέσσερα βάθρα στο σύνολο, όμως το πιο σημαντικό για εμάς ήταν το ότι καταφέραμε να πλησιάσουμε περισσότερο τους μπροστά κατασκευαστές».

 

«Στο δεύτερο μισό της σεζόν ήμασταν σε θέση να παλεύουμε πιο συχνά για το βάθρο. Έτσι πετύχαμε το στόχο μας. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν υπό αυτό το πρίσμα».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Triumph αντί Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar: Μαραθώνια Ειδική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα