• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα σύσταση της Επιτροπής
Τα πρόσωπα που απαρτίζουν Επιτροπή Αγώνων και Ασφαλείας
Νέα 02/01/2017 - 14:17

Οι αλλαγές που ήθελαν να περάσουν οι φορείς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Επιτροπή Αγώνων για το 2017, ολοκληρώθηκαν.

 

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε από τα τέλη του 2015, όταν μετά το σάλο από τη διαχείριση του περιστατικού ανάμεσα σε Rossi-Marquez, απομακρύνθηκε ο Javier Alonso.

 

Στις επόμενες εβδομάδες η νέα δομή οριστικοποιήθηκε με την προσθήκη τεσσάρων ανθρώπων σε σημαντικά πόστα στην Επιτροπή Αγώνων και Ασφαλείας.

 

Πλέον την Επιτροπή θα συνιστούν οι: Loris Capirossi (Dorna), Franco Uncini (FIM), Mike Webb (Αγωνοδίκης) και Carlos Ezpeleta, ο γιος του Carmelo που είναι ο CEO της Dorna.

 

Την Επιτροπή Ασφαλείας θα απαρτίζουν οι Loris Capirossi, Franco Uncini και ο πατέρας Ezpeleta με τον γιο του.

 

Εν τω μεταξύ, ο πρώην μάνατζερ του Dani Pedrosa, ο Alberto Puig, θα αναλάβει ένα καινούργιο πόστο στην Dorna, αυτό του Αθλητικού Συμβούλου.

 

Η συμμετοχή του Puig δεν θα περιορίζεται μόνο στις τρεις κατηγορίες του MotoGP, αλλά και σε όλα τα Πρωταθλήματα που διαχειρίζεται η Dorna, δηλαδή και τα SBK-Motul.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Puig, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Pedrosa, έχει αναλάβει το ρόλο του υπευθύνου στο Honda Asia Talent Cup.

 

Δεν έχει διευκρινιστεί αν θα παραμείνει στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα, αν θα φύγει ή αν θα αναλάβει ένα αντίστοιχο Πρωτάθλημα που θα δημιουργηθεί από την Honda στην Ευρώπη.

Επόμενο άρθρο »

Μοναξιά τέλος!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα καλύτερα του ’16: Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα