• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Τα δώρα του Αγ. Βασίλη
Για τους Κατασκευαστές στο MotoGP!
Νέα 23/12/2016 - 12:11

Ημέρες χαράς το επόμενο διάστημα και ο γνωστός manager του paddock, Carlo Pernat διασκεδάζει βρίσκοντας το ιδανικό δώρο για κάθε Κατασκευστή!

 

Honda: Αν είχαν ένα μαγικό ραβδί, θα άλλαζαν τον κανονισμό της ενιαίας ECU, κάτι που τους δυσκόλεψε πολύ φέτος. Το καλύτερο, όμως, δώρο γι’ αυτούς είναι ένα ισόβιο συμβόλαιο με τον Marquez!

 

Yamaha: Ο Αγ. Βασίλης έκανε δώρο στην Yamaha το χωρισμό Lorenzo-Rossi! Το καλύτερο δώρο για την Yamaha θα είναι επίσης ένα ισόβιο συμβόλαιο με τον Rossi. Νομίζω ότι αυτό θα γίνει, διότι σε τρία χρόνια θα είναι στο MotoGP και πάλι μαζί τους αλλά με την VR46 ομάδα του!

 

Ducati: Το καλύτερο δώρο ήταν ότι τους ήρθε ο Dall’Igna. Ένα άλλο καλό δώρο θα ήταν να ακυρωθεί το GP της Αργεντινής, ή να ξαναγίνει! Είμαι βέβαιος ότι θα άλλαζε όλη η σεζόν γι’ αυτούς!

 

Suzuki: H Suzuki δεν χρειάζεται δώρα από τον Αγ. Βασίλη, μιας και τα έχουν καταφέρει περίφημα χάρη στη σκληρή δουλειά τους. Πήραν τον Iannone, έναν οδηγό που ταιριάζει με τη μοτοσυκλέτα τους και είναι διψασμένος για διακρίσεις. Τους αξίζει ένας τέτοιος αναβάτης. Χρειάζονταν έναν ατρόμητο οδηγό, όπως για παράδειγμα ο Verstappen. Ίσως ο Αγ. Βασίλης να προσπάθησε να τους φέρει τον Max, προτού συνειδητοποιήσει ότι είναι οδηγός F1 (γελάει).

 

Aprilia: Το καλύτερο δώρο ήταν ότι επέστρεψαν στο MotoGP. Το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά, θα ήταν να μπορούν να επιλέξουν από την αρχή τους αναβάτες τους! Δεν ξέρω αν θα διάλεγαν τους ίδιους. Μπορεί ναι και μπορεί όχι. Θα έβαζα κάτω από το δέντρο μια λευκή σελίδα χαρτί που θα έγραφε: «θέλετε να αλλάξετε τους αναβάτες σας;»

 

KTM: Το καλύτερο δώρο θα ήταν να μπορούσαν να κρατήσουν όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτούς, διότι είναι σοβαροί, με πάθος και τα πηγαίνουν καλά στο enduro, ΜΧ ή στο Dakar. Θα τα πάνε καλά και στο MotoGP. Όμως χρειάζονται άλλο δώρο: ένα εγχειρίδιο αναβατών, να τους εξηγεί ποιοί είναι και γιατί χρειάζονται. Δεν είμαι σίγουρος ότι η επιλογή τους ήταν καλή...

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Χρυσή Εποχή

« Προηγούμενο άρθρο

Davies: Αν κερδίσω στα SBK-Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα