• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2017: Τα χρώματα της VR46
Αποκαλύφθηκαν στο Ιταλικό X-Factor!
Νέα 16/12/2016 - 09:59

Η ομάδα του Valentino Rossi - η SKY VR46 - αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για το 2017, κατά τη διάρκεια του Ιταλικού X-Factor!

 

Το 2017 η ομάδα θα κάνει το βήμα - μετά από τρία χρόνια στην Moto3 - και στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Έτσι, δίπλα στους Nicolo Bulega και Andrea Migno που μένουν στη μικρή κατηγορία, στάθηκαν οι Pecco Bagnaia και Stefano Manzi που θα αγωνιστούν στην Moto2.

 

Το λογότυπο της ομάδας είναι ανανεωμένο, με τα κυρίαρχα χρώματα για το 2017 να είναι το μαύρο, το άσπρο και το μπλε.

 

Υπάρχει πλέον και νέος χορηγός, που ακούει στο όνομα Oakley, ενώ τα ίδια χρώματα και χορηγό έχουν και οι Kalex μοτοσυκλέτες της Moto2.

Migno-Bulega στα αριστερά, Bagnaia-Manzi στα δεξιά
Migno-Bulega στα αριστερά, Bagnaia-Manzi στα δεξιά

 

Ο Bulega διεκδίκησε τον Τίτλο του Rookie της σεζόν φέτος στην Moto3 και αν δεν είχε τους τραυματισμούς στο δεύτερο μισό, ενδεχομένως να ήταν αυτός ο νικητής.

 

Ο νεαρός ελπιδοφόρος Ιταλός τερμάτισε στην 7η θέση του Πρωταθλήματος με δυο βάθρα και μια pole position, την πρώτη του σεζόν στην Moto3.

 

Ο Andrea Migno ήταν για δεύτερη χρονιά στην ομάδα φέτος και κατάφερε και αυτός να πάρει τα δυο πρώτα του βάθρα. Στη βαθμολογία όμως ήταν μόλις 17ος.

 

Από την άλλη, ο Pecco Bagnaia επιστρέφει στην ομάδα της SKY VR46, με την οποία αγωνιζόταν όταν αυτή έκανε το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2014.

 

Ο Ιταλός θα κάνει το βήμα για την μεσαία κατηγορία μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές με την Mahindra στη μικρή κατηγορία, όπου και έγραψε ιστορία κατακτώντας τις πρώτες δυο νίκες του κατασκευαστή σε Assen και Sepang.

Τα χρώματα της SKY VR46 για το 2017
Τα χρώματα της SKY VR46 για το 2017

 

Τέλος, ο Stefano Manzi εξασφάλισε τη θέση του στην ομάδα μετά την τρομερή του παρουσία στο Silverstone φέτος, όταν - ως έκτακτη συμμετοχή - ξεκίνησε προτελευταίος και τερμάτισε 4ος!

 

Ο Manzi ήταν κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του 2015, με την ομάδα της Ιταλικής Ομοσπονδίας που πλέον έχει αποσυρθεί, τερματίζοντας μόλις στην 27η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Video: Suzuki Road Trip Μέρος 2

« Προηγούμενο άρθρο

Paolo Simoncelli: Έπρεπε να γίνει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα