• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Εξαρτάται από την Ducati!
Να κάνει τον Stoner να δουλέψει μαζί μου
Νέα 15/12/2016 - 15:13

Ο Jorge Lorenzo θέλει, ωστόσο το βάρος πέφτει στην Ducati να πείσει τον Casey Stoner να δουλέψει με τον Ισπανό άσο.

 

Κατά τη διάρκεια του 2016, ο Αυστραλός άσος έκανε μόλις τρεις δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα των κόκκινων.

 

Οι φήμες για συνεργασία του με τον Lorenzo όμως, ξεκίνησαν στο τεστ της Valencia μετά το τέλος της σεζόν, με τον Stoner να συμβουλεύει τον Ισπανό.

 

Για το 2017 ο στόχος των κόκκινων είναι να διεκδικήσουν τον Τίτλο και όχι απλά να κάνουν μερικές - σποραδικές - καλές εμφανίσεις.

 

Γι’ αυτό το λόγο δεν σκέφτηκαν τα χρήματα, φέρνοντας στο γκαράζ τους ένα όνομα, τον Jorge Lorenzo, που μπορεί να τους δώσει το πολυπόθητο Πρωτάθλημα.

 

Ωστόσο ο Ισπανός έχει γνωρίσει σε όλη του την καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, μόνο την Μ1 της Yamaha και δεν έχει εμπειρία από καμμία άλλη μοτοσυκλέτα.

 

Εδώ μπαίνει ο ρόλος του Stoner, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να κάνει τη μετάβαση για τον Lorenzo πολύ πιο εύκολη.

 

Ο Lorenzo θέλει τον Stoner για coach του, ενώ και η Ducati παλιότερα έχει αφήσει να εννοηθεί ότι επιθυμεί ο Αυστραλός να ξεκαθαρίσει αν είναι διατεθειμένος να επενδύσει περισσότερο χρόνο.

 

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πρέπει να πείσει τον Stoner», λέει ξεκάθαρα ο Jorge Lorenzo, ρίχνοντας το μπαλάκι στην πλευρά των κόκκινων.

 

«Έχω ήδη πει ότι είναι μια καλή επιλογή να με βλέπει απ’ έξω και να μου δίνει συμβουλές. Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας».

 

«Μοιραζόμαστε πολλά κοινά, αλλά διαφωνούμε και σε μερικά άλλα. Σ’ αυτά που διαφωνούμε μπορεί να έχει δίκιο και να με κάνει ν’ αλλάξω γνώμη».

 

«Είμαι ανοιχτόμυαλος. Μ’ αρέσει ν’ ακούω και μετά να βγάζω συμπεράσματα. Ο Stoner είναι ταλαντούχος. Αν μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε, γιατί όχι;»

Επόμενο άρθρο »

Ο Graziano Rossi για τον Vale

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Ο στόχος για το 2017;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα