• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi προειδοποιεί
Η M1 του ’17 έχει περισσότερες δυνατότητες
Νέα 06/12/2016 - 09:48

Η περασμένη Κυριακή στην Monza ήταν μια από τις καλύτερες ημέρες της φετινής σεζόν για τον Valentino Rossi, ο οποίος έκανε το διπλό επικρατώντας στο Rally και στο Masters Show.

 

«Ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες, επειδή κερδίσαμε τόσο τον αγώνα όσο και το Master. Το διασκεδάσαμε, ήταν πολύ γρήγοροι οι αντίπαλοι και δυνατές οι μάχες».

 

«Η νίκη εδώ ήταν ιδιαίτερη και νομίζω ότι μπορώ να στοχεύω στη νίκη εδώ και στο μέλλον».

 

Το συμβόλαιό του με την Yamaha λήγει το 2018, όταν και είναι πιθανόν να ανακοινώσει την αποχώρησή του, ωστόσο στο Rally της Monza μπορεί να τρέχει μέχρι τα 50!

 

«Ναι, μέχρι τα 50! Και στα 60 ακόμα», απαντά γελώντας ο χαρισματικός άσος.

 

Στο Masters Show ευνοήθηκε από το γεγονός ότι ο κινητήρας του Dani Sordo έσπασε, κάτι αντίστοιχο με ό,τι συνέβη στον Vale στο Mugello φέτος.

 

«Ναι, σίγουρα θα προτιμούσα να έσπαγε εδώ ο κινητήρας, παρά στο Mugello. Αλλά στους αγώνες δεν μπορείς να αποφασίσεις πότε θα έρθει η ατυχία».

 

Δεν θα μπορούσαν να μην του ζητήσουν να κάνει - από τώρα - προβλέψεις για το 2017. Η απάντηση του Valentino δεν έκρυβε εκπλήξεις.

 

«Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει, αλλά τα φαβορί είναι ο Marquez, ο Lorenzo, εγώ κι ο Vinales».

 

Η φετινή σεζόν ήταν... «θετική, αν θεωρήσουμε τη δεύτερη θέση ένα μέτριο αποτέλεσμα. Ίσως στερηθήκαμε λίγο την τύχη, αλλά απέδειξα ότι είμαι ανταγωνιστικός σε όλες τις συνθήκες».

 

Σύμφωνα με τον Massimo Meregalli, το ιδιωτικό τεστ της Yamaha στην Sepang, επανέφερε την αισιοδοξία στην ομάδα μετά τις αμφιβολίες που βγήκαν στην επιφάνεια στην Valencia.

 

«Η κατάσταση είναι περισσότερο ξεκάθαρη τώρα. Πρέπει να τονίσω ότι η μοτοσυκλέτα του 2017 έχει περισσότερες δυνατότητες από αυτήν του 2016».

Επόμενο άρθρο »

Ξετυλίγοντας το νήμα:

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Rally Monza 2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα