• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: To 2016 ήταν τρελό!
Το 2017; Θα είμαι πάλι στην καλύτερη ομάδα
Νέα 29/11/2016 - 16:24

Νέα συνέντευξη στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έδωσε ο Brad Binder, μιλώντας τόσο για τη φετινή εκπληκτική του σεζόν όσο και για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

 

«Όταν κάθομαι και το σκέφτομαι, συνειδητοποιώ ότι ήταν τρελό και μπορώ να πω ότι είναι λυπηρό που τελείωσε. Δούλεψα πολύ σκληρά το χειμώνα κι έλεγα ότι φέτος μπορώ να κάνω κάτι καλό. Όλα ξεκίνησαν εξαιρετικά, από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο τεστ. Καταλάβαινα τη μοτοσυκλέτα γιατί ήταν περίπου αυτή που είχα και την προηγούμενη σεζόν».

 

Σταθερά στο βάθρο από τους πρώτους αγώνες, η κατάσταση άλλαξε για τον Ν. Αφρικανό όταν έκανε τον αγώνα της ζωής του στην Jerez, ξεκινώντας από το τέλος για να τερματίσει 3,3δ μπροστά από τον δεύτερο!

 

«Το κλειδί της σεζόν ήταν σίγουρα η Jerez. Ήταν τότε που, κερδίζοντας από την τελευταία θέση, είπα από μέσα μου ότι μπορώ να το κάνω! Και μετά από αυτόν τον αγώνα, λίγο-πολύ μου αρκούσε το βάθρο σε κάθε Γύρο. Φυσικά χρειάζεσαι και τύχη, αλλά τα πήγαμε καλά με την ομάδα μου και δεν είχαμε προβλήματα».

 

Έτσι απροβλημάτιστα έφτασε στην Aragon, όπου είχε την πρώτη του ευκαιρία να στεφθεί - για πρώτη φορά στην καριέρα του - Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τα κατάφερε.

 

«Το πιο παράξενο για μένα φέτος, ήταν ο Γύρος της Aragon και αυτό επειδή το διασκέδαζα όπως κάθε άλλο Σ/Κ, χωρίς άγχος. Είχα άλλωστε τέσσερεις ακόμα ευκαιρίες να πάρω τον Τίτλο αν δεν τα κατάφερνα εκεί. Έφτασα στην πίστα και είδα τόσα Media και τόσους δημοσιογράφους να με ρωτάνε, που άρχισα να γίνομαι νευρικός».

 

Η νευρικότητα δεν τον έκανε λιγότερο επιθετικό στον αγώνα, όπου και έχασε τη νίκη από τον Jorge Navarro για μόλις 30χιλ πανηγυρίζοντας τον πρώτο του Τίτλο από το δεύτερο σκαλί του βάθρου.

 

«Στόχος μου ήταν η νίκη και μόλις τερματίσαμε είπα: γ@μώτο, ήρθα μόλις δεύτερος! Μετά είδα όλη την ομάδα μου να ουρλιάζει, να κρέμονται από τα κάγκελα και τότε θυμήθηκα ότι κέρδισα τον Τίτλο».

 

Και τώρα τον περιμένει η καινούργια πρόκληση της Moto2, μιας κατηγορίας που έχει αφήσει στάσιμους πολλούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές της Moto3...

 

«Τη νέα σεζόν θα είμαι στην Moto2 και θα είμαι και πάλι, όπως στην Moto3, με την καλύτερη ομάδα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι καλύτερο, είμαι τόσο ενθουσιασμένος! Τις προηγούμενες εβδομάδες μετρούσα αντίστροφα για το πότε θα ανέβαινα για πρώτη φορά στη Moto2 μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Θα ήθελα να είμαι ο Superman!

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΤΜ: Πρέπει να βρούμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα