• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΤΜ: Πρέπει να βρούμε
Δυο περίπου δευτερόλεπτα
Νέα 29/11/2016 - 14:31

Η προετοιμασία της KTM για τη νέα σεζόν συνεχίστηκε αυτό το μήνα, όταν και έκανε το ντεμπούτο της στο GP της Valencia ως έκτακτη συμμετοχή με τον Mika Kallio.

 

Τη νέα τους μοτοσυκλέτα είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και οι εργοστασιακοί της αναβάτες, με τον Smith να έχει στη διάθεσή του 4 ημέρες την RC16 (Valencia/Jerez).

 

Από την άλλη η περίπτωση του Pol Espargaro «σκόνταψε» στην Yamaha, μιας και ο Ισπανός ήταν μόνο στο τεστ της Valencia, καθώς η Yamaha δεν του επέτρεψε να είναι στην Jerez.

 

Πλέον έχουμε μπει στη χειμερινή απαγόρευση και ο Team Manager της ομάδας, Mike Leitner, συνοψίζει την κατάσταση:

 

«Η χρονική μας απόσταση από τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες είναι μεταξύ ενός ή δυο δευτερολέπτων. Αν το μειώσουμε αυτό, θα είναι θέμα χρόνου να ανέβουμε στην κατάταξη».

 

Στην Valencia ο Pol Espargaro ήταν σταθερά δυο περίπου δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή, ενώ στην Jerez ο Smith είχε μεγαλύτερη διαφορά, ωστόσο ο Βρετανός δεν έχει ξεπεράσει 100% τον τραυματισμό του.

 

«Λόγω αυτού δεν ήταν και η καλύτερη αρχή», παραδέχεται ο Βρετανός. «Ωστόσο οι τέσσερεις πρώτες ημέρες μου με την RC16 ήταν πολύ παραγωγικές».

 

«Προφανώς και θέλουμε να εξελιχθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, παραμένοντας όμως ρεαλιστές. Και τώρα έχουμε ιδέες από τρεις οδηγούς για το που πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αυτούς τους δυο μήνες πριν το τεστ στην Sepang. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά το επίπεδό μας είναι καλύτερο από το αναμενόμενο».

Επόμενο άρθρο »

Binder: To 2016 ήταν τρελό!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: 1 χρόνος στο MotoGP;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα