• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Σαν να μην πέρασαν 2 χρόνια!
Ο Laverty μιλά για την 1η ημέρα στην Jerez
Νέα 22/11/2016 - 14:53

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο Eugene Laverty άλλαξε από το MotoGP στα SBK και από τις δοκιμές στην Valencia σε αυτές της Jerez.

 

Ο Ιρλανδός, μετά από δυο χρόνια απουσίας, επιστρέφει πάνω στη σέλα της Aprilia RSV4, μια μοτοσυκλέτα την οποία ο 30χρονος γνωρίζει απ’ όταν αγωνιζόταν στα SBK το 2012-13.

 

Βέβαια, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, η πρώτη ημέρα δοκιμών για τον Ιρλανδό άσο στην Ισπανική πίστα δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε.

 

Πάντως ο ίδιος, στις δηλώσεις του, είπε ότι είναι ικανοποιημένος: «Ένοιωθα καλά από την πρώτη στιγμή. Παρά το ότι κάναμε μόνο 20 γύρους, επειδή ήταν βρεγμένο, ήμουν γρήγορος».

 

«Με δεδομένο ότι η άσφαλτος της Jerez έχει μεγάλο κράτημα, δεν αποκλείεται οι χρόνοι μου να μην απέχουν πολύ σε σχέση με αυτούς στο στεγνό».

 

«Δουλέψαμε ωραία με την ομάδα σήμερα. Πραγματικά με εξέπληξαν θετικά για το πόσο επαγγελματίες είναι. Ξέρουν καλά τη μοτοσυκλέτα και δεθήκαμε πολύ γρήγορα».

 

Αν και αρκετά νωρίς, ο Laverty έχει από τώρα σχηματίσει άποψη για την RSV4 και ξέρει καλά τι πρέπει να γίνει στη συνέχεια:

 

«Στη βροχή είμαστε εκεί που θέλουμε και αυτό φάνηκε με τους χρόνους που κάναμε σ’ αυτούς τους 20 γύρους. Τώρα πρέπει να δούμε τη συμπεριφορά της στο στεγνό».

Επόμενο άρθρο »

Σοβαροί τραυματισμοί στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμάζεται η Monster Energy Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα