• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζεται η Monster Energy Honda
Για το Rally Dakar του 2017!
Νέα 22/11/2016 - 14:35

Δελτίο Τύπου

 

Το διάσημο Rally Dakar θα ξεκινήσει στις αρχές Γενάρη και η Monster Energy Honda προετοιμάζεται για μια δυνατή παρουσία.

 

Η αιχμή του δόρατος θα είναι ο Joan Barreda ωστόσο και οι άλλοι αναβάτες της ομάδας συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο.

 

Μαζί του θα είναι ο Paolo Goncalves, ο Michael Metge, ο Ricky Brabec και ο Kevin Benavides, που θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν στη δόξα την εργοστασιακή CRF450 Rally.

 

Η Honda είναι αποφασισμένη φέτος να πάρει τον Τίτλο από την KTM και επιστρατεύει δυνατά ονόματα από το ρόστερ του HRC, όπως οι Tim Gajser, Toni Bou και Marc Marquez.

 

Για την Honda φέτος θα είναι η τρίτη χρονιά από τότε που επέστρεψε ως εργοστασιακή συμμετοχή στο πιο διάσημο Rally του κόσμου!

 

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με την Monster Energy για το Dakar, τον πιο σκληρό αγώνα του κόσμου», σχολιάζει ο Tetsuhiro Kuwata, ο General Manager και Διευθυντής του Honda Racing Corporation.

 

«Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει και θα δυναμώσει την ομάδα για να φτάσει στο στόχο της: να κατακτήσει το Rally Dakar».

 

 Ο αγώνας του Dakar διεξάγεται σε μερικά από τα πιο διαφορετικά και εντυπωσιακά τοπία στη Νότια Αμερική και μέσα σε δυο εβδομάδες μετακινείται μεταξύ τριών χωρών.

 

Για όγδοη χρονιά το θρυλικό Rally θα διεξαχθεί στην Αμερική. Το 2017 η εκκίνηση θα δοθεί στην Asuncion στις 2 Ιανουαρίου, πολύ κοντά στο Buenos Aires.

 

Η συνεργασία ανάμεσα στην Monster Energy και τον πιο δυνατό κατασκευαστή μοτοσυκλετών, αποτελεί έναν καλό οιωνό για επιτυχίες στα βουνά και τους αμμολόφους της Παραγουάης, της Βολιβίας και της Αργεντινής.

 

Σε μερικές εβδομάδες όλο το πλήρωμα του HRC θα ξεκινήσει να εγκαθίσταται στα σύνορα της Παραγουάης, για να ξεκινήσει τη ξέφρενή του πορεία προς τη δόξα!

 

Μια αυθεντική μάχη ενέργειας, πλοήγησης και αντοχής είναι έτοιμη να ξεκινήσει και θα ανταμείψει αυτόν με τη μεγαλύτερη θέληση να τερματίσει πρώτος μετά τα 9,000 χλμ δράσης!

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Σαν να μην πέρασαν 2 χρόνια!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Valencia Test Ημ. 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα