• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Jerez Test
Έβρεξε την πρώτη ημέρα
Νέα 22/11/2016 - 11:21

Το δεύτερο τεστ των ομάδων των SBK-Motul δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, μιας και η χτεσινή ημέρα ήταν βροχερή στην Jerez.

 

Παρά ταύτα είχαμε νέα πρόσωπα στην πίστα, όπως για παράδειγμα το ντεμπούτο της Milwaukee Aprilia με τους Eugene Laverty και Lorenzo Savadori.

 

Οι δυο αναβάτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο την πρώτη ημέρα, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την Aprilia.

 

Στην Kawasaki δεν ήθελαν να βγουν στην πίστα με τη βροχή, καθώς δεν πίστευαν προφανώς ότι χρειάζεται να μάθουν κάτι περισσότερο στο βρεγμένο. Ελπίζουν σε καλύτερες συνθήκες σήμερα.

 

Δυστυχώς τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή για τον Nicky Hayden, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση και θα μείνει εκτός μέχρι το 2017.

 

Ο ομόσταυλός του, ο Stefan Bradl, βγήκε για πρώτη φορά στο βρεγμένο με μοτοσυκλέτα των SBK και είδε για πρώτη φορά πως συμπεριφέρονται τα Pirelli σ’ αυτές τις συνθήκες.

 

Για την Althea BMW ήταν η πρώτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών και την πέρασαν δοκιμάζοντας ένα νέο ψαλίδι για το 2017.

 

Οι Torres και Reiterberger έκαναν μερικούς γύρους στο βρεγμένο, στην πίστα που το 2015 ο πρώτος είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Valencia Test Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP/SBK: Τα τελευταία τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα