• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Τελικοί χρόνοι 1ης ημέρας
Το 1-2 η Yamaha, 1ος ο Vinales 20χιλ από Rossi, 3ος ο Lorenzo
Νέα 15/11/2016 - 18:26

Μετά τον Κυριακάτικο αγώνα και αφού τους δόθηκε μια ημέρα ξεκούρασης, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας επέστρεψαν στην πίστα Ricardo Tormo σήμερα.

 

Το διήμερο τεστ που ξεκίνησε, δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες να εξοικειωθούν με τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγούν το 2017.

 

Ο μόνος που θα λείπει, για οικογενειακούς λόγους, θα είναι ο Danilo Petrucci που επέστρεψε στην πατρίδα του. Τη θέση του στην Pramac πήρε ο Michele Pirro.

 

Στους τελικούς χρόνους εντυπωσίασε ο Vinales με το 1:30,930 που ήταν και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, ενώ 20χιλ πίσω - στο 1:30 - και ο Valentino Rossi.

 

O Vinales βγήκε στην πίστα με την M1 του 2016, ενώ το ίδιο έκανε το πρωί ο Rossi, ο οποίος όμως στη συνέχεια δοκίμασε και τη μοτοσυκλέτα του 2017.

 

Από εκεί και πέρα είχαμε δέκα αναβάτες στο 1:31, με τον Lorenzo να ξεκινά πολύ θετικά την πρώτη ημέρα των δοκιμών, κάνοντας τον τρίτο χρόνο με διαφορά στο ένα δέκατο από την κορυφή!

 

Ελάχιστα πιο πίσω ήταν ο Marc Marquez, με την Ducati του Dovizioso στην 5η θέση και 79χιλ από το χρόνο του Lorenzo. Έκτος ήταν ο Crutchlow, με τον Iannone επίσης να εντυπωσιάζει.

 

Ο Ιταλός ένοιωθε αμέσως άνετα πάνω στην GSX-RR και πίεζε για να κάνει τον έβδομο καλύτερο χρόνο, μόλις 0,235 από την κορυφή! Γενικά οι διαφορές ήταν πάρα πολύ μικρές, με τους πρώτους δέκα να απέχουν κάτω από 4 δέκατα μεταξύ τους!

 

Πολύ καλό χρόνο έγραψε σήμερα και ο Scott Redding, αφήνοντας πίσω του τόσο τον Hector Barbera, όσο και τον Dani Pedrosa. Ο Miller υποχώρησε στην 11η θέση αλλά μόλις 0,547δ από την κορυφή.

 

Η καλύτερη Aprilia ήταν αυτή του Aleix Espargaro στην 14η θέση, Στην κόντρα των νεοφερμένων στο γκαράζ της Tech3, ο Folger ήταν αυτός που κέρδισε για 12χιλ τον Zarco.

 

Πιο πίσω οι δυο ΚΤΜ, με τον Pol Espargaro να κερδίζει τον Bradley Smith και να έχει διαφορά 1,6δ από την κορυφή. Πιο δύσκολη η πρώτη ημέρα για τον Alex Rins που ήταν 21ος πάνω στην Suzuki του και για τον Lowes (24ος - Aprilia).

Επόμενο άρθρο »

Test valencia: Lorenzo, Vinales, εντυπωσίασαν!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:30

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA