• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι χρόνοι στις 16:30
Πέρασε πρώτος ο Vinales
Νέα 15/11/2016 - 16:44

Μετά τον Κυριακάτικο αγώνα και αφού τους δόθηκε μια ημέρα ξεκούρασης, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας επέστρεψαν στην πίστα Ricardo Tormo σήμερα.

 

Το διήμερο τεστ που ξεκίνησε, δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες να εξοικειωθούν με τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγούν το 2017.

 

Ο μόνος που θα λείπει, για οικογενειακούς λόγους, θα είναι ο Danilo Petrucci που επέστρεψε στην πατρίδα του. Τη θέση του στην Pramac πήρε ο Michele Pirro.

 

Στους χρόνους, ο Maverick Vinales πέρασε στην πρώτη θέση πριν από μερικά λεπτά, κάνοντας χρόνο 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου καλύτερο από τον αντίστοιχο του Rossi!

 

Έτσι η εργοστασιακή Yamaha κάνει το 1-2, με την Honda του Marc Marquez να ακολουθεί, με διαφορά 47χιλ από την Ducati του Dovizioso που βελτίωσε σημαντικά το χρόνο του.

 

Ο Cal Crutchlow κλείνει την πεντάδα, με διαφορά μόλις δυο δεκάτων από την κορυφή, ενώ ελάχιστα πιο πίσω του είναι ο Andrea Iannone πάνω στην GSX-RR.

 

Hector Barbera και Dani Pedrosa έχουν τις επόμενες θέσεις, με διαφορά μεταξύ τους όχι πάνω από 20χιλ του δευτερολέπτου. Εντυπωσιακός συνεχίζει να είναι ο Jack Miller, που έχει τον ένατο χρόνο.

 

Ο Αυστραλός είναι μόλις 0,547δ από την κορυφή και μπροστά από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος πάνω στην Ducati του έχει τον δέκατο καλύτερο χρόνο, ενώ η διαφορά του παραμένει στα έξι δέκατα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Τελικοί χρόνοι 1ης ημέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati για Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA