• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Forcada: Αντίπαλός μας
Από την πρώτη στιγμή ο Lorenzo!
Νέα 15/11/2016 - 15:02

Ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει στην καριέρα του Jorge Lorenzo, ο οποίος αυτή την ώρα είναι στην Valencia πάνω στη μοτοσυκλέτα της Ducati, μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στη Yamaha.

 

Μαζί του από την πρώτη στιγμή, το 2008 όταν και έκανε ο Jorge το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, ήταν ο αρχιμηχανικός του, ο Ramon Forcada.

 

«Ήταν προνόμιο για μένα να δουλεύω με έναν αναβάτη της κλάσης του Lorenzo», σχολίαζε ο Ισπανός αρχιμηχανικός. «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, ατυχήματα».

 

«Χάσαμε νίκες, αλλά σε γενικές γραμμές         η αποτίμηση είναι θετική. Ο Jorge θα είναι δυνατός αντίπαλός μας από την πρώτη στιγμή στην Ducati.

 

Πολλά γράφτηκαν, εδώ και μήνες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Lorenzo πρότεινε στους ανθρώπους της ομάδας του να τον ακολουθήσουν στην Ducati, ωστόσο όλοι, εκτός από έναν, αρνήθηκαν.

 

«Θα είχε ενδιαφέρον να μετακινηθούμε στην Ducati», εξηγεί ο Forcada. «Θα ήταν μεγάλη πρόκληση να προσπαθήσεις να κερδίσεις με έναν αναβάτη όπως ο Jorge, σε άλλον κατασκευαστή».

 

«Όμως τα πράγματα εδώ στην Yamaha δουλεύουν όλα καλά και δεν είναι όλες οι ηλικίες κατάλληλες για να ξεκινήσεις μια καινούργια περιπέτεια».

 

«Ήθελα να δω και ποιος θα αντικαθιστούσε τον Lorenzo και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μείνω, αν ερχόταν ένας νεαρός και ταλαντούχος οδηγός».

 

Και έτσι ακριβώς έγινε, μιας και ο Ramon Forcada θα έχει δίπλα του τη νέα σεζόν τον Maverick Vinales.

 

Πάντως όπως φάνηκε, ο Lorenzo αποδέχτηκε σαν κύριος την απόφαση τόσο των ανθρώπων του να μείνουν με την Yamaha, όσο και του κατασκευαστή να μην του επιτρέψει να κάνει δοκιμές με τους κόκκινους, πέραν των σημερινών και των αυριανών.

Επόμενο άρθρο »

Ducati για Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Οι χρόνοι το μεσημέρι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA