• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Οι χρόνοι το μεσημέρι
Μπροστά ο Rossi, ακολουθούν Iannone-Vinales
Νέα 15/11/2016 - 14:45

Μετά τον Κυριακάτικο αγώνα και αφού τους δόθηκε μια ημέρα ξεκούρασης, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας επέστρεψαν στην πίστα Ricardo Tormo σήμερα.

 

Το διήμερο τεστ που ξεκίνησε, δίνει την ευκαιρία στους αναβάτες να εξοικειωθούν με τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγούν το 2017.

 

Ο μόνος που θα λείπει, για οικογενειακούς λόγους, θα είναι ο Danilo Petrucci που επέστρεψε στην πατρίδα του. Τη θέση του στην Pramac πήρε ο Michele Pirro.

 

Στους χρόνους, ο Valentino Rossi είναι πρώτος στο μεσημεριανό διάλειμμα με χρόνο στο 1:30, 950 και ο μοναδικός που έχει καταφέρει να σπάσει το φράγμα του 1:31. Ο Ιταλός είχε μια μικρή πτώση λίγο πριν το διάλειμμα.

 

Δυο δέκατα πιο πίσω είναι η Suzuki με τον Andrea Iannone να είναι γρήγορος πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα και να κάνει χρόνο μερικά χιλιοστά κάτω από τον καλύτερό του στον αγώνα.

 

Λίγο πιο πίσω, στην τρίτη θέση, είναι η δεύτερη εργοστασιακή Μ1 του Maverick Vinales που και αυτός κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από τον καλύτερό του στον αγώνα.

 

Αμέσως μετά ακολουθεί το δίδυμο της Honda, με τον Marc Marquez να κερδίζει για 31χιλ τον Dani Pedrosa. Στο μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή ήταν ο Jack Miller!

 

Ο Αυστραλός ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Jorge Lorenzo που έχει την Ducati του  (του 2016) στην 7η θέση και έξι δέκατα από την κορυφή, με χρόνο στο 1:31,575.

 

Ο χρόνος αυτός είναι μόλις τέσσερα δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας που έκανε ο Ισπανός άσος πριν από μερικές ώρες, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην ίδια πίστα!

 

Στη δεκάδα ήταν και οι Cal Crutchlow-Scott Redding-Michele Pirro. Δυνατό ήταν το ξεκίνημα και για τον Aleix Espargaro, που φέρνει την Aprilia στην 11η θέση και μόλις 1,2δ από την κορυφή.

 

Οι οδηγοί θα ξεκουραστούν από τις 14:00 μέχρι και τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) και θα μπουν και πάλι στην πίστα για τρεις ακόμα ώρες, μέχρι το τέλος της πρώτης ημέρας των δοκιμών.

Επόμενο άρθρο »

Forcada: Αντίπαλός μας

« Προηγούμενο άρθρο

Η δυνατή Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA