• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταξίδι στο Brno της Τσεχίας με BMW K1300GT
Νέα Αγοράς 07/07/2009 - 12:05

Πραγματοποιήθηκε το οδικό ταξίδι στο Brno για τον αγώνα MotoGP διασχίζοντας περίπου 2.900 χλμ. από την Ανκόνα της Ιταλίας την Αυστρία μέχρι και την Τσεχία .

 

Δεν θα μπορούσε το ταξίδι να είναι πιο άνετο και ασφαλές χωρίς την απόλυτη μοτοσυκλέτα για μακρινές αποστάσεις και όχι μόνο. Το Κ1300GT της BMW είναι η ισχυρότερη, σταθερότερη, πιο άνετη και εργονομική μοτοσυκλέτα που θα μπορούσε κανείς να επιλέξει!

 

Η νέα μοτοσυκλέτα Gran Tourismo είναι ίσως η ταχύτερη μοτοσυκλέτα τουρισμού. Με την παρουσίαση της "GT" από την BMW Motorrad ξεκίνησε μία νέα εποχή στα μακρινά ταξίδια. Οι αποστάσεις που μπορεί να καλύψει με άνεση αυτή η μοτοσυκλέτα προκαλούν το θαυμασμό, όπως και η απόδοσή της στις χαμηλές στροφές. Η πραγματική δύναμη του κινητήρα αποκαλύπτεται στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, δηλαδή στο φάσμα στροφών που λειτουργεί ο κινητήρας το 80% του χρόνου. Θα το νιώσετε αμέσως: 140 Nm ροπής από 1.293 κυβικά και 160 ίπποι για τους αυτοκινητόδρομους με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας.

 

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας αποδεικνύεται ιδιαίτερα συγκρατημένος στην κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, συγκριτικά με την κατηγορία υψηλών επιδόσεων. Αυτό οφείλεται στις νέες ρυθμίσεις της ψηφιακής ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του κινητήρα και στην τροποποιημένη εξάτμιση με τριοδικό καταλύτη. Για άλλη μία φορά η BMW Motorrad δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κατασκευάζονται οι σύγχρονοι κινητήρες.Η BMW Motorrad αποτελούσε πάντοτε το μέτρο σύγκρισης στη σχεδίαση μοτοσυκλετών τουρισμού.

 

Δεν υπάρχει άλλη μοτοσυκλέτα που προσφέρει τέτοια άνεση στα μεγάλα ταξίδια, αλλά και καλύτερη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες. Το ασυνήθιστα χαμηλό, δυναμικό και αεροδυναμικά βελτιωμένο φέρινγκ τονίζει το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας με τις εισαγωγές αέρα στο πλαϊνό κάλυμμα.

 

Είναι γνωστό ότι η BMW προσφέρει την καλύτερη εργονομία που εδώ γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή. Επειδή η ξεκούραστη και δυναμική οδήγηση είναι εφικτή μόνο με την ισορροπημένη εργονομία. 

 

Η BMW Motorrad έδινε πάντοτε ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση του πίσω αναβάτη. Στην τέλεια εργονομία συμπεριλαμβάνεται και μία σέλα που ταιριάζει απόλυτα στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μεγάλες διαστάσεις για το άνοιγμα βήματος και άψογα χειριστήρια.

 

Για πληροφορίες

ΒΜW Motorrad Hellas

Τηλ: 210 9118 - 184

www.bmw-motorrad.gr

Επόμενο άρθρο »

Φόρμα Dainese Kevin Schwantz

« Προηγούμενο άρθρο

Mini DVR1 Bullet Camera Kit

Χορηγοί