• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albesiano: Η νέα Aprilia;
Θα κάνει ντεμπούτο τον Γενάρη
Νέα 07/11/2016 - 10:32

Η ανοδική πορεία της Aprilia αποτελεί πια ένα γεγονός που απλά επιβεβαιώνεται αγώνα με τον αγώνα, όπως συνέβη στους τρεις συνεχόμενους πρόσφατους Γύρους σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία.

 

Στο Motegi ο Bautista ήταν 7ος και ο Bradl επίσης στη δεκάδα (10ος), στο Phillip Island ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα μιας και δεν είχαν κάνει δοκιμές, όμως στην Μαλαισία ο Bautista πήρε και πάλι την 7η θέση.

 

Στα δυο προηγούμενα Grand Prix - σε Motegi και Phillip Island - ο Romano Albesiano, ο Διευθυντής Αγωνιστικού της Aprilia - δεν ήταν στο γκαράζ της ομάδας και επέστρεψε μόνο στην Sepang.

 

«Στο ρόλο μου είναι και ο σχεδιασμός και γι’ αυτό έλειπα, επειδή έπρεπε να οργανώσω τις δραστηριότητές μας για τα επόμενα δυο χρόνια», σχολίασε ο Albesiano στο gpone.com.

 

Το πρώτο τεστ της νέας σεζόν πλησιάζει, ωστόσο στην Valencia δεν θα δούμε τη νέα RS-GP. «Προτιμώ οι νέοι μας αναβάτες να οδηγήσουν την τωρινή μοτοσυκλέτα».

 

«Με βάση τις παρατηρήσεις του Aleix θα κάνουμε και τις τελικές αλλαγές στη νέα μοτοσυκλέτα, που θα κάνει το ντεμπούτο της τον Γενάρη, σε ιδιωτικές δοκιμές. Θα είναι μια εξέλιξη της νυν μοτοσυκλέτας, με ορισμένες καινοτομίες».

 

«Η RS-GP είναι μια καλά ισορροπημένη μοτοσυκλέτα και δεν μειονεκτεί κάπου συγκεκριμένα κι έτσι προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε σε κάθε τομέα. Οι οδηγοί μας λένε ότι θέλουν να στρίβει καλύτερα».

 

«Όσο για την ιπποδύναμη, οι μοτοσυκλέτες στα 500cc, στην αρχή της δεκαετίας του ’90, είχαν 180 άλογα και τότε φαινόντουσαν αρκετά. Τώρα έχουμε περίπου 100 περισσότερα, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά! Όσο πιο πολλά έχεις, τόσο το καλύτερο».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «...χρειαζόμαστε έναν αναβάτη που μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για άλλες μοτοσυκλέτες και ο Aleix μπορεί να το κάνει αυτό. Λυπάμαι που πρέπει να φύγουν οι Alvaro και Stefan, αλλά δεν έχουμε 4 μοτοσυκλέτες».

 

«Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε να έχουμε περισσότερες μοτοσυκλέτες. Προτιμώ δυο και να πάμε για τον Τίτλο (σ.σ. γελάει). Πέρα από την πλάκα ξέρω ότι θα μας βοηθούσε στην εξέλιξη και ότι θα βοηθούσε και τους νεαρούς αναβάτες, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στα πλάνα μας για την ώρα».

 

Η παράδοση της Aprilia στις μικρές κατηγορίες είναι δυνατή και η επόμενη ερώτηση αφορά στο αν οι άνθρωποί της έχουν σκεφτεί ως ενδεχόμενο να έχουν αγωνιστική παρουσία και στην Moto3!

 

Ο Albesiano σκέφτεται αρκετά προτού απαντήσει: «Όχι. Για την ώρα η προσοχή μας είναι στο MotoGP ενώ τη νέα σεζόν θα ενισχύσουμε την παρουσία μας και στα SBK-Motul».

Επόμενο άρθρο »

Mahindra: Λιγότερες μοτοσυκλέτες το ’17;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο τελευταίος Γύρος του ΠΠΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα