• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η 2η νίκη μου;
Άργησε πολύ να έρθει!
Νέα 30/10/2016 - 18:39

Η δεύτερη νίκη της καριέρας του Andrea Dovizioso στη μεγάλη κατηγορία, άργησε πολύ να έρθει με τον Ιταλό να κερδίζει σήμερα στο βρεγμένο, στις ίδιες συνθήκες που είχε επικρατήσει το 2009 στο Donington.

 

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Dovi παραδέχτηκε ότι η μεγάλη αναμονή μέχρι τη νίκη του αυτή, η πρώτη του με Ducati, έκανε τη χαρά του ακόμα μεγαλύτερη.

 

«Στους πρώτους γύρους είχα ένα μικρό πρόβλημα στα δεξιά, όταν πλάγιαζα και αυτό ήταν κάτι που με φόβισε. Τουλάχιστον δεν χειροτέρευσε στη συνέχεια και αυτό ήταν καλό».

 

«Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε πάρα πολύ καλά. Δεν ήμουν πραγματικά ο πιο γρήγορος, αλλά μπορούσα να διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι και το τέλος».

 

«Η προηγούμενη νίκη μου ήταν το 2009 κι έτσι πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι τη δεύτερη! Ωστόσο τώρα όλα τα αρνητικά, ό,τι άσχημο συνέβη μέσα στη σεζόν, με αυτό το συναίσθημα ξεχνιούνται».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την Ducati, διότι περάσαμε αρκετές δυσκολίες τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά τώρα επιστρέψαμε δριμύτεροι και θέλουμε να παλέψουμε για τον Τίτλο στο μέλλον».

 

«Παλέψαμε πολύ, αλλά τώρα αυτό το συναίσθημα είναι ακόμα καλύτερο

 

Στη συνέχεια τον ρώτησαν αν αυτή η νίκη ήταν απαραίτητη για να σταματήσουν οι κριτικές εκείνων που πιστεύουν ότι η Ducati θα έπρεπε να κρατήσει τον Iannone αντ’ αυτού τη νέα σεζόν.

 

«Για μένα όχι, αλλά γι’ αυτό τον κόσμο που είμαστε, ναι!» ήταν η απόκριση του Dovizioso. «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η νίκη πάντα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να παλέψουμε για τον Τίτλο».

 

«Μια νίκη δεν σημαίνει ότι παλεύεις για το Πρωτάθλημα και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Για μένα όμως ήταν σημαντική αυτή η επιστροφή στις επιτυχίες».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έπρεπε να τελειώσει!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χωρίς την πτώση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα