• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο X-MAX 300
Καλύτερη απόδοση και οικονομία καυσίμου
Τεστ-Μοντέλα 25/10/2016 - 11:08

Ένα νέο scooter προσθέτει η Yamaha στη σειρά X-MΑΧ, μια έκδοση στα 300cc που σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο γρήγορο και πιο οικονομικό από το X-MAX 250 που θα αντικαταστήσει.

 

Διαθέτει μεγαλύτερο χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει δυο full-face κράνη, πρίζα, εκκίνηση χωρίς κλειδί και traction control.

 

Το μονοκύλινδρο μοτέρ είναι σύμφωνο με το πρότυπο Euro4 και «...έχει περισσότερη δύναμη, χρησιμοποιώντας λιγότερο καύσιμο», όπως λέει ο κατασκευαστής.

 

Το πλαίσιο είναι εντελώς καινούργιο, στις αναρτήσεις μπροστά έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι σε στυλ μοτοσυκλέτας, διπλά αμορτισέρ πίσω και 15” τροχό μπροστά με 14” πίσω.

 

Στα φρένα μπροστά έχει δίσκο στα 267χιλ και πίσω στα 240χιλ, ενώ το ABS είναι φυσικά στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, όπως άλλωστε και το traction control.

 

Το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, σημαίνει ότι μπορούμε να βάλουμε μπροστά το scooter μας και να φύγουμε χωρίς καν να βγάλουμε το κλειδί από την τσέπη!

 

Ο πίνακας οργάνων είναι επηρεασμένος από το TMAX, με στρογγυλό αναλογικό στροφόμετρο, στρογγυλό ταχύμετρο αλλά και άλλες πληροφορίες ψηφιακής μορφής.

 

Κάτω από τη σέλα, αν δεν βάλουμε δυο full-face κράνη, τότε μπορούμε άνετα να τοποθετήσουμε ένα laptop, όπως χαρακτηριστικά λέει η Yamaha.

 

Το νέο scooter X-MAX 300 θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Μάρτιο του 2017, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τιμή, ενώ σύντομα θα παρουσιαστεί στηνEICMA, στις 8 Νοεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

Video: 2 νέες Ducati Scrambler

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati 1299 Superleggera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα