• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati 1299 Superleggera
Carbon πλαίσιο και 220+ άλογα!
Τεστ-Μοντέλα 24/10/2016 - 14:41

Σε μερικές εβδομάδες, στην EICMA 2016, η Ducati θα αποκαλύψει στο κοινό το μοντέλο με κωδική ονομασία «Project 1408», το οποίο έχει και το δικό του site.

 

Φυσικά αναφερόμαστε στη νέα Ducati 1299 Superleggera, τη νέα super-ελαφριά μοτοσυκλέτα των κόκκινων με carbon πλαίσιο, ψαλίδι και δοχείο αέρα αλλά και ζάντες.

 

Το χαμηλό βάρος του νέου «όπλου» στη φαρέτρα των κόκκινων, συνδυάζεται με τον πιο ισχυρό V-Twin κινητήρα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Ducati: απόδοσης πάνω από 220 ίππους!

 

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση δρόμου με την κανονική εξάτμιση θα αποδίδει 215 ίππους, ενώ με την αγορά του κιτ με τη διαφορετική εξάτμιση, η ιπποδύναμη της μοτοσυκλέτα θα φτάνει τα 225hp!

 

Είναι πιθανό το σύστημα της εξάτμισης να έρθει απευθείας από τον κόσμο των SBK και την εργοστασιακή Panigale R των Davies και Giugliano, με αλλαγμένο όμως σχεδιασμό.

 

Τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής μοτοσυκλέτας αναμένεται να είναι εντυπωσιακά, η Ducati όμως δεν θέλει να τ’ αποκαλύψει όλα αμέσως. Φυσικά δεν γνωρίζουμε κάτι για την τιμή της ή σε πόσα κομμάτια θα βγει.

Επόμενο άρθρο »

Νέο X-MAX 300

« Προηγούμενο άρθρο

Η νέα BMW K 1600 GT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα