• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Απελευθερωμένος!
Θα τα δώσει όλα για τη νίκη
Νέα 19/10/2016 - 10:39

Ο Marc Marquez, απελευθερωμένος από το άγχος του Τίτλου, λέει ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες, αρχής γενομένης από το Phillip Island.

 

Ο στόχος για τον περσινό θριαμβευτή της Αυστραλίας, είναι να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, μετά την Aragon και το Motegi όπου και εξασφάλισε τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

«Είναι φανταστικό να φτάνεις στο Phillip Island χωρίς πίεση, καθώς η πίστα αυτή είναι από τις αγαπημένες μου στο Ημερολόγιο, μαζί με το Τέξας και την Aragon».

 

«Είναι πολύ γρήγορη και με ροή και πραγματικά το διασκεδάζει κανείς οδηγώντας εκεί», σχολίασε ο Marc Marquez και πρόσθεσε:

 

«Ένας βασικός παράγοντας που πρέπει κανείς να λάβει υπόψη του είναι ο καιρός. Συνήθως κάνει κρύο αυτή την περίοδο κι έχει αέρα, κάτι που το καταλαβαίνεις πολύ, ειδικά στο τέλος της ευθείας».

 

«Πρέπει να βρεις ένα set-up για να κάνεις τη μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν πιο σταθερή γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κι άλλους αγώνες, καθώς σκεφτόμαστε και τον Τίτλο σε Κατασκευαστές και Ομάδες».

 

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα στο Motegi, ο Marc Marquez υπογράμμιζε ότι μετά την εξασφάλιση του Τίτλου, στους επόμενους αγώνες θα δούμε τον αληθινό Marquez!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Απόβαση στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda γιορτάζει 50 χρόνια συμμετοχής στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα