• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jones και στο Phillip Island
«Ελπίζω να τα πάω καλύτερα στην πατρίδα μου»
Νέα 18/10/2016 - 12:04

Ο Mike Jones θα παραμείνει με την ομάδα της Avintia και αυτό το Σ/Κ, καθώς το paddock του Πρωταθλήματος ταξιδεύει για το Phillip Island.

 

Ο Jones ήταν ο αντικαταστάτης της τελευταίας στιγμής για τον Barbera, ο οποίος επίσης την τελευταία στιγμή αντικατέστησε τον Iannone.

 

Αν και στα βαθιά αμέσως, ο Jones έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά κατεβάζοντας χρόνους, με αποκορύφωμα να περάσει στις κατατακτήριες τον Hiro Aoyama που οδηγούσε στη θέση του Pedrosa.

 

Στον αγώνα ήταν 18ος αλλά αυτή την εβδομάδα, στην πίστα της πατρίδας του που γνωρίζει πολύ καλά, ελπίζει ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα αυτή την εμπειρία του να τερματίζω τον πρώτο μου αγώνα στο MotoGP. Ήταν φανταστικά που ήμουν μέλος της Avintia».

 

«Δούλεψαν πολύ σκληρά και με βοήθησαν να μάθω πολλά, αλλά σίγουρα κέρδισα περισσότερη εμπειρία μέσα στον αγώνα».

 

«Δεν έκανα καλή εκκίνηση... είχαμε αλλάξει τον συμπλέκτη για τον αγώνα κι ένοιωθα διαφορετικά. Όταν όμως πήρα μπροστά, προσπάθησα να ακολουθήσω τους οδηγούς μπροστά».

 

«Είχα όμως μερικά προβλήματα και δεν μπορούσα να κάνω τη μοτοσυκλέτα να σταματήσει, όπως για παράδειγμα το έκανα στις κατατακτήριες».

 

«Ήθελα όμως να τελειώσω τον αγώνα ό,τι και να γίνει και το κατάφερα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Άνετος στο Qatar!

« Προηγούμενο άρθρο

Πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα