• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αρκετά εύκολη η Mercedes!
Πολύ ανταγωνιστικός στο μονοθέσιο της ομάδας
Νέα 10/10/2016 - 15:02

Ο Jorge Lorenzo έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και βρέθηκε για μια ημέρα στην πίστα του Silverstone, οδηγώντας το μονοθέσιο της Mercedes με το οποίο πήρε τον Τίτλο το 2014.

 

Στις δηλώσεις του, ο Ισπανός άσος το χαρακτήρισε αρκετά εύκολο, αλλά παραδέχτηκε ότι οι αποστάσεις στα φρένα και τα επίπεδα πρόσφυσης στις ανοιχτές στροφές είναι «...ένας τελείως διαφορετικός κόσμος».

 

«Ήταν μια καταπληκτική ημέρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους χρόνους που έκανα. Απ’ ότι μου είπαν οι μηχανικοί μετά, οι χρόνοι μου ήταν πραγματικά ανταγωνιστικοί».

 

«Ήταν αρκετά εύκολο στην οδήγησή του. Στις στροφές είναι πολύ, πάρα πολύ γρήγορο και η πρόσφυση εξωπραγματική! Μόλις συνηθίσεις τη δύναμή του, είναι παρόμοιο με μια μοτοσυκλέτα MotoGP».

 

«Όμως στις στροφές... μιλάμε για έναν τελείως διαφορετικό κόσμο! Περίπου 40χλμ/ώρα πιο γρήγορο το μονοθέσιο στο μέσο των στροφών. Επίσης με εντυπωσίασε και το πόσο αργά μπορείς να φρενάρεις».

 

«Επίσης ήταν τελείως τρελό το πόσο πρόσφυση είχε το μονοθέσιο σε τέρμα γκάζι στις γρήγορες στροφές της πίστας».

 

Με κολακευτικά λόγια μίλησαν και οι άνθρωποι της Mercedes που συνεργάστηκαν με τον Lorenzo στο Silverstone. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Richard Lane της Mercedes.

 

«Από τη πρώτη στιγμή ήταν γεμάτος ενθουσιασμό και συνεχώς κοίταγε τρόπους να βελτιωθεί. Καταλαβαίνει κανείς γιατί είναι πολλάκις Πρωταθλητής στους δυο τροχούς».

 

«Το ενδιαφέρον του στις λεπτομέρειες ήταν εντυπωσιακό. Βελτιωνόταν σε κάθε έξοδο. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο γιατο υπόλοιπο της σεζόν στο MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Χάνει το Motegi ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Έδιωξαν τον Aegerter!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα