• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Έδιωξαν τον Aegerter!
Επειδή ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Leopard
Νέα 10/10/2016 - 13:41

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε για τη συμφωνία ανάμεσα στην Leopard Racing και τον Dominique Aegerter, ώστε ο Ελβετός να αντικαταστήσει τον Miguel Oliveira για το 2017.

 

Ήταν μια ανακοίνωση που δεν την περίμεναν πολλοί, όπως φάνηκε όμως από τη συνέχεια, δεν την περίμενε η επί πολλά χρόνια ομάδα του Aegerter στην Moto2, η Interwetten.

 

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι υπήρξε συμφωνία μαζί τους πριν ο Ελβετός ανακοινώσει ότι το 2017 θα αγωνίζεται με την Leopard Racing.

 

Η συμφωνία αυτή ήταν προφανώς προφορική, πάντως όπως και να ‘χει οι άνθρωποι της Interwetten αποφάσισαν να μην συνεχίσουν με τον Aegerter. Τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν θα πάρει ο 16χρονος Iker Lecuona.

 

Ο μικρός ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Aegerter στο Silverstone και στο Misano που ήταν τραυματίας. Πάντως από το paddock ακούγεται ότι η ίδια η Interwetten πίεζε τον Aegerter να φέρει καλύτερα αποτελέσματα, ωθώντας τον (σε αντίθετη περίπτωση) να βρει ομάδα.

 

Πέρα από αυτό, ένας σημαντικός λόγος που ο Ελβετός αποφάσισε να κλείσει με την Leopard Racing, είναι το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με το αγαπημένο του πλαίσιο, αυτό της Suter.

 

Από την πλευρά του, ο Aegerter εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου και υπογράμμισε τη μεγάλη του λύπη και πικρία για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα και επέλεξε να λήξει τη μακροχρόνια συνεργασία τους.

 

«Δεν μπορώ να το καταλάβω και μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ. Δεν έκανα κάτι κακό όταν υπέγραψα με άλλη ομάδα. Έχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και θέλω να το τιμήσω μέχρι τέλους».

 

«Δεν είναι καθόλου ελκυστικό το τέλος της μακροχρόνιας συνεργασίας μου με την ομάδα και λυπάμαι για τον τρόπο που με αποχαιρετά ο μέντορας και χορηγός μου, ο κ. Oliver Metraux. Λυπάμαι πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αρκετά εύκολη η Mercedes!

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμασία για το 2017

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα