• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda: Η Ducati λέει ψέματα!
Κατηγορεί την Ducati για το θέμα των «φτερών»
Νέα 04/10/2016 - 16:38

Ta «φτεράκι» είναι γνωστό ότι θα καταργηθούν από τη νέα σεζόν, με τον Gigi DallIgna της Ducati να μην κρύβει την έντονη δυσαρέσκειά του.

 

Μια δυσαρέσκεια που στρέφεται προς την Honda, μιας και αυτούς «φωτογραφίζουν» σε δηλώσεις τους οι κόκκινοι, ως τους υπαίτιους για την απαγόρευση με στόχο τη μείωση της ανταγωνιστικότητας των Ducati.

 

Έχοντας αφήσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να περάσει, η Honda - μέσω του Shuhei Nakamoto - περνά στην αντεπίθεση και τονίζει ότι για την κατάργηση των «φτερών» φταίει η Ducati!

 

«Η εντύπωση που υπάρχει είναι ότι τα φτεράκια καταργήθηκαν λόγω του ότι η Honda αντιτίθεται σ’ αυτά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», σχολίασε ο Nakamoto στο SportRider.

 

«Δεν θα υπάρχουν φτερά το 2017 στις μοτοσυκλέτες και η αιτία γι’ αυτό βαρύνει αποκλειστικά την Ducati».

 

«Άφησαν να εννοηθεί ότι εμείς είμαστε πίσω από την κατάργηση, όμως αυτό είναι ένα ψέμα».

 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι η Ένωση Κατασκευαστών (MSMA) επιφόρτισε το κάθε εργοστάσιο με το να κάνει τα δικά του τεστ, ώστε να βρεθεί τρόπος να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες για την επικινδυνότητα των «φτερών».

 

Όλοι συμμορφώθηκαν εκτός από την Ducati, που σύμφωνα με τον Nakamoto: «...είπε όχι σε όλα! Δεν ήθελε καν να το συζητήσει. Ήθελαν να γίνει με τον τρόπο τους ή καθόλου».

 

«Ούτε είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι σπάει η συνέχεια της εξέλιξης των μελλοντικών μοτοσυκλετών παραγωγής. Ή μήπως βλέπετε εσείς καμμιά Ducati με φτερά;»

 

«Επιπλέον ήταν η Ducati αυτή που ζήτησε να πάμε από τα 20lt στα 22lt στο ντεπόζιτο και στα ενιαία ηλεκτρονικά που είναι δυο πράγματα με αντίκτυπο στις μοτοσυκλέτες όταν φτάνουν στον καταναλωτή».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Marquez VS Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Iannone είναι μαχητής, δεν θέλω ν’ αλλάξει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA