• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Iannone είναι μαχητής, δεν θέλω ν’ αλλάξει!
Συνέντευξη με τον Davide Brivio (Μέρος 2)
Νέα 04/10/2016 - 15:18

Μόλις στη δεύτερή της σεζόν αφότου επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η Suzuki κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, χάρη στον Maverick Vinales.

 

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, με τον Davide Brivio όμως - ο ηγέτης της ομάδας στο MotoGP - να μην επαναπαύεται στις δάφνες του. Παρακάτω ακολουθεί το δεύτερο μέρος συνέντευξης που έδωσε στο motorsport.com.

 

Τι ήταν αυτό που σας έπεισε και πήρατε τον Vinales, όταν αγωνιζόταν στην Moto2;

Είναι ένας αναβάτης που κερδίζει αγώνες κάθε χρονιά που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ακόμα και την πρώτη του. Θέλει να κερδίσει, δεν είναι χαρούμενος απλά με μια καλή θέση. Έχει φιλοδοξίες, είναι ένα χαρακτηριστικό ενός Πρωταθλητή και σίγουρα θα γίνει στο μέλλον. Θεωρώ ότι θα παλεύει για τον Τίτλο τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια.

 

Τι σας προσέλκυσε στον Rins;

Είναι επίσης πολύ ταλαντούχος. Θέλουμε, όπως με τον Maverick, να τον δούμε να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και την εμπειρία μας με τον Maverick, τον οποίο φέραμε από την Moto2 επίσης. Θα ήταν ίσως πιο ασφαλές να φέρουμε κάποιον με εμπειρία από τη μεγάλη κατηγορία, αλλά μας αρέσουν οι προκλήσεις και πιστέψαμε στο ταλέντο του.

 

Οι φετινές εμφανίσεις του Iannone είναι αντάξιες των προσδοκιών σας;

Έχει αποδείξει τα τελευταία δυο χρόνια ότι, όταν έχει την ευκαιρία, μπορεί και παλεύει με τους μπροστά για βάθρο ή νίκη. Αν του δώσουμε καλή μοτοσυκλέτα, θα την εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό και θα πάρει βάθρα. Εξαρτάται λίγο κι από εμάς όμως. Είναι ώριμος, γρήγορος κι έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε αναβάτη-απειλή για τις πρώτες θέσεις.

 

Έχει δεχθεί βέβαια μεγάλη κριτική φέτος. Η γνώμη σας;

Μ’ αρέσουν οι αναβάτες που δίνουν μάχες. που είναι αφοσιωμένοι στη νίκη         και μόνο, κάτι που νομίζω ότι τον καίει! Έχει κάνει λάθη, ναι, αλλά μ’ αρέσει που είναι μαχητής. Θα είναι πιο ώριμος και με περισσότερη εμπειρία, που θα τον βοηθήσει τη νέα σεζόν. Πάντως είναι γρήγορος εξ αρχής και αυτό έχει σημασία.

 

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να θυσιάσει την επιθετικότητά του για τη σταθερότητα;

Όλοι επισημαίνουν τα λάθη του και μου λένε ότι πρέπει να τον ηρεμήσω. Εγώ όμως δεν το βλέπω έτσι. Είναι ένας γρήγορος αναβάτης που θέλει να κερδίζει. Λάθη και πτώσεις κάνει ο καθένας. Οι πέντε πρώτοι στη βαθμολογία φέτος, όλοι τους έχουν κάνει το λάθος. Πέρυσι ο Marquez έκανε πολλά λάθη και δεν πήρε τον Τίτλο. Φέτος έχουν κάνει ο Lorenzo και ο Valentino και δυσκολεύονται στη μάχη για τον Τίτλο. Έτσι έχουν τα πράγματα στους αγώνες!

 

 

Διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος.

Επόμενο άρθρο »

Honda: Η Ducati λέει ψέματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Silverstone να είναι μόνο η αρχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA