• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Βασίλης Παντελεάκης γρήγορος στην Ιταλία
Μεγάλη βελτίωση στο Ιταλικό πρωτάθλημα!!!
Νέα 30/09/2016 - 12:03

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ολοκληρώθηκε ο πρωτελευταίος αγώνας του Ιταλικού πρωταθλήματος Minimoto, στο Autodromo di Franciacorta. Η επίδοση πολύ ενθαρρυντική, με τον Βασίλη να έχει ανεβάσει επίπεδο μέσα στους τελευταίους μήνες. Δυστυχώς, οι δύο πτώσεις (μία σε κάθε αγώνα) του στέρησαν την διάκριση σε μία σίγουρη θέση μέσα στην 10άδα.

 

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε με τα πρώτα χρονομετρημένα όπου με χρόνο 52,671 κατέκτησε την έννατη θέση από 27 αναβάτες και εξασφάλισε την πρόκριση. Στα δεύτερα χρονομετρημένα βελτίωσε τον χρόνο του σε 52,117, χρόνος που θα του έδινε την 10ατη θέση στην σχάρα εκκίνησης. Ένα λάθος του όμως, όπου βγήκε εκτός γραμμής στην ευθεία, έφερε την τιμωρία από τους κριτές ακύρώνοντας τον καλύτερο του χρόνο. Έτσι με χρόνο 52,349” ξεκίνησε 13ος στους 2 αγώνες.

 

Στον πρώτο αγώνα δεν έκανε καλή εκκίνηση και ξεκίνησε 18ος, όμως βρήκε γρήγορα ρυθμό φτάνοντας στην 15η θέση, μια ανάσα από τον 14ο. Εκεί στον 6ο γύρο, σε ένα πολύ γρήγορο “S” έπεσε και εγκατέλειψε τον αγώνα. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, παρα ένα μικρο χτύπημα στον αγκώνα, και μέτα από τις πρώτες βοήθειες και αρκετή ξεκούραση ήταν έτοιμος για τον δέυτερο αγώνα. Οι προσδοκίες μας μικρές, μέτα την φοβερή πτώση και τον πρησμένο αγκώνα, αλλά στον δεύτερο αγώνα, με μία εκπληκτική εκκίνηση, έφυγε στην 5η θέση, ξεκινώντας τον αγώνα σε ένα πολύ γρήγορο ρυθμό. Η φοβερή τού επίδοση έδειχνε ότι θα κατακτήσει μία θέση στην 10αδα. Στον 5ο γύρο όμως, έπεσε στην πρώτη στροφή, σηκώθηκε, έβαλε μπροστά το μηχανάκι που είχε σβήσει, και συνέχισε τον αγώνα από την 20 θεση. Αποκτήσε ξανά ρυθμό, και κατάφερε να τερματίσει 17ος μία ανάσα από το “γκρουπ” των 12-16.

 

Επόμενη αγωνιστική στάση και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος το SanMauro στις 8-9 Οκτώβρη,

 

Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία του Βασίλη στην σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/VasilisPanteleakisMoto/

 

 Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Βασίλη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό:

 

Planetbikes

Minoan Lines

Blata

Arai

Dellorto

Vans

Pmt

Gimoto

Panta

LeKare Designs

Αθλητικό Σωματείο Άρης

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner πουλά την έπαυλή του!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP/F1: Έξι Αγώνες σε ίδια ημερομηνία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα