• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP/F1: Έξι Αγώνες σε ίδια ημερομηνία
Δείτε ποιοι είναι οι κοινοί Γύροι
Νέα 30/09/2016 - 11:34

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Aragon, δόθηκε το Ημερολόγιο Αγώνων του 2017 για το MotoGP, ενώ τώρα έχουμε και το αντίστοιχο της Formula 1.

 

Αυτό που ξέραμε από την πρώτη στιγμή είναι ότι ο πρώτος αγώνας θα συμπέσει και στα δυο Πρωταθλήματα, με το MotoGP να ξεκινά βράδυ στο Qatar και την F1 στην Αυστραλία.

 

Πρακτικά ήταν αδύνατον να μην υπάρξουν ίδιες ημερομηνίες μέσα στο 2017, ωστόσο περιμέναμε να δούμε πόσες θα ήταν αυτές και με τι διαφορά ώρας.

 

Εν τέλει έχουμε έξι Γύρους των δυο σημαντικότερων Πρωταθλημάτων στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που πέφτουν την ίδια ημερομηνία.

 

Πέρα από το Qatar στις 26 Μαρτίου και ο δεύτερος αγώνας σε Αργεντινή (MotoGP) και Κίνα (F1) θα γίνει την ίδια ημερομηνία, 9 Απριλίου, αλλά τουλάχιστον και πάλι βοηθά η διαφορά ώρας!

 

Ο τρίτος κοινός αγώνας θα γίνει στις 11 Ιουνίου, με το MotoGP να βρίσκεται στο Montmelo και την F1 στον Καναδά.

 

Η μόνη φορά που τα πράγματα δυσκολεύουν θα είναι στον επόμενο κοινό αγώνα, στις 27 Αυγούστου, με το Silverstone (MotoGP) και το Spa (F1) να διχάζουν τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Ωστόσο δεν αποκλείεται, όπως φέτος με την παρέλαση προς τιμή του Barry Sheene, να γίνει κάτι αντίστοιχο και τη νέα σεζόν ώστε να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα του MotoGP.

 

Για τους άλλους δυο Γύρους έχουμε και πάλι τη διαφορά ώρας να ευνοεί, καθώς στις 22 Οκτωβρίου το MotoGP θα είναι στην Αυστραλία και η F1 στην Αμερική και στις 12 Νοέμβρη οι μοτοσυκλέτες στην Valencia και τα μονοθέσια στην Βραζιλία.

 

Φυσικά δεν αποκλείεται, μιας και τα Ημερολόγια Αγώνων είναι προσωρινά, να υπάρξουν αλλαγές στους επόμενους μήνες, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Επόμενο άρθρο »

Ο Βασίλης Παντελεάκης γρήγορος στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Arenas στον Aspar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα