• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έξι για τη νίκη!
Μάχη ανάμεσα σε Yamaha-Ducati-Marquez-Vinales
Νέα 13/08/2016 - 21:56

Μάχη ανάμεσα σε έξι αναβάτες προβλέπει για τον αυριανό αγώνα ο Valentino Rossi, που δεν έκρυψε τη μεγάλη του ικανοποίηση μετά τη σημερινή του παρουσία στις κατατακτήριες.

 

Ο Vale κατάφερε να μπει σφήνα ανάμεσα στις δυο Ducati κι έχασε την pole position από έναν εξαιρετικό στον ένα γύρο Andrea Iannone.

 

Το πολύ θετικό για τον Ιταλό θρύλο είναι ότι βρήκε κάτι καλό με τη μοτοσυκλέτα του το απόγευμα και δικαιώθηκε που χτες έλεγε ότι κανείς δεν πρέπει να βιάζεται να χρήζει φαβορί!

 

«Το πρωί, στις ΕΔ3, δεν ξεκινήσαμε καλά. Δυσκολευόμουν πολύ και αυτό επειδή αλλάξαμε κάτι για να βελτιωθούμε στην επιτάχυνση».

 

«Ωστόσο το απόγευμα κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά. Στις ΕΔ4 ήμουν πίσω από τις δυο Ducati και ήδη ένοιωθα πολύ καλά».

 

«Για τις κατατακτήριες καταφέραμε να βελτιώσουμε λίγο ακόμα την ισορροπία της μοτοσυκλέτας κι ένοιωθα ότι μπορούσα να πιέσω κι άλλο».

 

«Ένοιωθα καλά στα φρένα ενώ μπορούσα να μπαίνω στις στροφές γρήγορα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη μοτοσυκλέτα μας».

 

«Σίγουρα είναι σημαντικό να ξεκινάς από την πρώτη σειρά, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Οι συνθήκες και κυρίως η επιλογή ελαστικών θα είναι πολύ σημαντικά».

 

Στη συνέχεια μίλησε για την «εξαπλή» μάχη την οποία βλέπει να διαδραματίζεται στον αυριανό αγώνα και αν επαληθευθεί θα έχουμε φοβερές σε θέαμα μάχες!

 

«Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας μπροστά, στην κορυφή, πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε με τις Ducati, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δεύτερη σειρά».

 

«Εκεί είναι οι Lorenzo, Marquez και Vinales που όλοι τους έχουν το ρυθμό για να παλέψουν για τη νίκη».

 

«Αύριο βλέπουμε ότι οι έξι πιο δυνατοί αναβάτες της σεζόν είναι στις δυο πρώτες σειρές κι επομένως μπορούμε να έχουμε μια ωραία μάχη». 

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Είναι μεγάλη η ευθύνη!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Πάντα τα ίδια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα