• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: ΕΔ1
Πολύ μπροστά ο Binder, κυριαρχία των KTM
Νέα 12/08/2016 - 11:25

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Moto3 στην Αυστριακή πίστα τελείωσαν με τον Brad Binder να κυριαρχεί σχεδόν σε όλο το διάστημα του 40λέπτου!

 

Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της η Moto3 βρίσκεται στην Αυστρία και τρεις ήταν οι αναβάτες που ξεχώρισαν σήμερα το πρωί.

 

Πιο δυνατά απ’ όλους μπήκε ο Binder ο οποίος έχασε την πρώτη θέση για πολύ λίγο από τους Joan Mir και Fabio Quartararo μετά το πέρας του πρώτου μισάωρου.

 

Τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Γάλλος κατάφεραν σε όλο το διάστημα των ΕΔ1 να είναι κοντά στον Binder και να τον απειλούν, με τον Ν. Αφρικανό πάντως να ανεβάζει τον πήχη στο τέλος και ν’ αφήνει σχεδόν έξι δέκατα πίσω του τον δεύτερο!

 

Η κυριαρχία των KTM το πρωί ήταν εμφανείς, με πέντε μοτοσυκλέτες της στην πεντάδα και εφτά μέσα στις δέκα καλύτερες!

 

Πίσω από τους τρεις πρώτους, ο Migno βελτίωσε πολύ το χρόνο του στο τέλος και πήρε την 4η θέση, ενώ το ίδιο κατάφερε και ο Bendsneyder που κλείνει την πεντάδα. Και οι δυο τους με διαφορά στο 1δ και 1,1δ από την κορυφή.

 

Η καλύτερη Honda ήταν αυτή του Hiroki Ono, ο οποίος ήταν έκτος και 27χιλ μπροστά από τον Romano Fenati. Ο Ιταλός ήταν πολύ πίσω σε όλο το διάστημα, αλλά στο τέλος βελτιώθηκε σημαντικά.

 

Ο Di Giannantonio έχασε την 7η θέση για τη μικρότερη δυνατή διαφορά (1χιλ του δευτ.) καταφέρνοντας να μείνει μπροστά από τον Enea Bastianini.

 

Ο τελευταίος έδειξε δυνατός περίπου 10λ πριν το τέλος, αλλά δεν είχε απάντηση στους χρόνους των συναθλητών του τα τελευταία λεπτά. 

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Austria GP: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα