• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Νέα πίστα
Νέες προκλήσεις στην Αυστρία!
Νέα 10/08/2016 - 11:30

Φαίνεται σαν να έχει περάσει ένας αιώνας από το Γερμανικό GP (φωτό), το τελευταίο του πρώτου μισού της φετινής σεζόν! Στο καλοκαιρινό διάλειμμα που ακολούθησε οι αναβάτες της Moto2 βρήκαν χρόνο για ξεκούραση.

 

Και όχι μόνο! Καθώς είναι βέβαιο ότι όλοι θα επιστρέψουν στη δράση πανέτοιμοι, όπως για παράδειγμα ο Dominique Aegerter που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka.

 

Το επόμενο GP θα γίνει στην Αυστρία, σε μια πίστα με μόλις δέκα στροφές που δείχνει εξαιρετικά απλή! Είναι καινούργια πίστα για το Πρωτάθλημα κι έτσι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τα φαβορί!

 

Άλλοι αναβάτες έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται ταχύτερα από άλλους σε καινούργιες πίστες, ενώ παρά το ότι οι περισσότεροι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ιδιωτικό τεστ εκεί, το αγωνιστικό Σ/Κ θα είναι μια εντελώς άλλη υπόθεση.

 

Για τον Johann Zarco το Αυστριακό GP αποτελεί μια ακόμα ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό της κατηγορίας. Ο Γάλλος πήρε μια σπουδαία νίκη στην Γερμανία κι έχει μια διαφορά 25β από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

 

Μέχρι το GP στο Sachsenring ο Alex Rins ήταν ισόβαθμος με τον Zarco, αλλά ο Ισπανός είχε την πτώση στην Γερμανία κι ενώ πάλευε για μια θέση στο βάθρο.

 

Όπως ο Rins, έτσι και ο Sam Lowes θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το δεύτερο μισό της σεζόν, μειώνοντας τη διαφορά του από τον Γάλλο στην πρώτη θέση. Ο Βρετανός είναι 30β πίσω από τον Zarco, ενώ οδήγησε την RS-GP της Aprilia στην Αυστριακή πίστα.

 

Πίσω από τους τρεις κυρίαρχους της κατηγορίας, έχουμε ονόματα ικανά να κάνουν τη ζημιά και να διεκδικήσουν βάθρα, όπως ο Tomas Luthi, ο Takaaki Nakagami και ο Jonas Folger.

 

Μέσα σ’ όλα, οι μάχες αναμένονται περισσότερο σκληρές μέσα κι έξω από τις πίστες μέχρι να τελειώσει η σεζόν, καθώς οι οδηγοί και οι ομάδες θέλουν να κλείσουν τα συμβόλαιά τους για το 2017.

 

Μπορείτε να δείτε εδώ τις ώρες των τηλεοπτικών μεταδόσεων της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Έτοιμοι για Μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Εκπλήξεις στην Αυστρία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα