• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνέντευξη Suppo: Μέρος 2ο
Τα φτεράκια και ο σούπερ δυνατός Vale!
Νέα 29/07/2016 - 14:53

Μια μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Livio Suppo - ο Team Manager της Repsol Honda - στο crash.net μιλώντας για πάρα πολλά θέματα!

 

Στο δεύτερο αυτό μέρος της, ο Team Manager της Repsol Honda μιλά για τα φτεράκια, για τον «σούπερ δυνατό» Valentino Rossi αλλά και για ένα e-mail του... Doohan!

 

Η απαγόρευση των «φτερών» από το 2017 είναι δεδομένη, με τους κόκκινους της Ducati να είναι αυτοί που δυσανασχέτησαν περισσότερο από την απόφαση αυτή.

 

«Δεν συμφωνήσαμε στους Κατασκευαστές (MSMA). Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Η Επιτροπή είπε ότι εν δυνάμει είναι επικίνδυνα».

 

«Και αυτό δεν είναι κάτι που το σκέφτονται μόνο οι Ιάπωνες, όπως θέλει να λέει ο Gigi DallIgna, αλλά και πολλοί αναβάτες».

 

«Παράλληλα προσπαθούμε να μειώσουμε το κόστος με πράγματα όπως η ενιαία ECU, οπότε ποιό το νόημα ν’ αφήσουμε ανοιχτή την πόρτα σε κάτι άλλο;»

 

«Στο κάτω-κάτω όμως, κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά τα φτεράκια; Με όλο το σεβασμό, δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από την περσινή στη φετινή Ducati».

 

Στη μάχη για το φετινό Πρωτάθλημα, ο Lorenzo είναι ο πιο κοντινός αντίπαλος του Marquez, ωστόσο ο Suppo πιστεύει ότι ο Rossi αποτελεί μεγαλύτερη απειλή!

 

«Ο Valentino είναι σούπερ δυνατός φέτος! Είναι πιο ανταγωνιστικός από πέρυσι, που ενώ προηγούνταν συνέχεια στο Πρωτάθλημα οι Marc και Jorge έκαναν περισσότερα λάθη».

 

«Δεν είναι εκτός σίγουρα. Για κάποιον λόγο είχαμε πολλά μηδενικά φέτος από τους κορυφαίους και δεν νομίζω ποτέ στην καριέρα του να έχει τρία μηδενικά ο Rossi στο πρώτο μισό της σεζόν».

 

Ωστόσο ο Suppo πιστεύει ότι το δεύτερο μισό θα είναι καλύτερο από το πρώτο για τον Marc Marquez.

 

«Στην Honda ποτέ δεν σταματούν και θεωρητικά η μοτοσυκλέτα θα βελτιώνεται συνεχώς. Επίσης υπάρχουν πίστες που ταιριάζουν περισσότερο στις Honda».

 

«Έτσι θεωρώ ότι η συνολική απόφαση των μοτοσυκλετών της Honda θα βελτιωθεί, όχι μόνο του Marc».

 

Διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος.

Επόμενο άρθρο »

Suzuka: Η Yamaha μπροστά την Παρασκευή

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Έκλεισε του Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα