• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιμένει ο Lorenzo:
Το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει!
Νέα 17/07/2016 - 22:03

Παρά τους δυο πολύ άσχημους αγώνες που έχει κάνει σε Assen και Sachsenring, ο Jorge Lorenzo πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα καιρός για να πιάσει τον Marc Marquez στη βαθμολογία!

 

Ο Ισπανός για μια ακόμη φορά δυσκολευόταν αφάνταστα στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της πίστας του Sachsenring, με τον αγώνα να ξεκινά στο βρεγμένο και να ολοκληρώνεται σχεδόν στο στεγνό.

 

Αν συνυπολογίσουμε και την πτώση του στο Montmelo, ο Lorenzo έχει πάρει εφτά βαθμούς μόλις σε τρεις Γύρους του Πρωταθλήματος!

 

Παρά ταύτα δεν πιστεύει ότι το Πρωτάθλημα έχει χαθεί: «Όχι, το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει για εμάς παρά μόνο όταν δεν θα έχουμε μαθηματικές ελπίδες».

 

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν! Είδαμε τον Marc, που είναι πολύ γενναίος σε άλλες συνθήκες και γρήγορος, να πέφτει στο ζέσταμα αλλά να μην τραυματίζεται».

 

«Έχουμε δει σε άλλα Πρωταθλήματα αυτούς που είχαν μεγάλη διαφορά να τη χάνουν. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να πιστεύουμε ότι είναι εφικτός».

 

«Πρώτα όμως θα πρέπει να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας και να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Οι τελευταίοι τρεις αγώνες είναι πολύ άσχημοι για εμάς».

 

Στη συνέχεια μπορεί να είπε ότι άργησε να μπει για αλλαγή μοτοσυκλέτας και αυτό ήταν λάθος, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν είναι δυνατός σε βρεγμένη πίστα με τα Michelin.

 

«Ειλικρινά πρέπει να κάνω κάτι με τα Michelin σ’ αυτές τις συνθήκες. Με τα Bridgestone κάποιες φορές μπορούσα να παλέψω για νίκες ή για την πεντάδα. Τώρα μ’ αυτά όμως δυσκολεύομαι πολύ».

 

«Στο ζέσταμα ήμουν απίστευτα αργός... τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Στον αγώνα βελτιώθηκα και μπορούσα στην αρχή να μείνω με τον Dani και λίγο-πολύ με τον Pol».

 

«Όταν όμως άρχιζε να στεγνώνει δεν είχα αίσθηση από το μπροστινό κι ενώ οι άλλοι κρατούσαν το ρυθμό τους, εγώ δεν μπορούσα».

 

«Ελπίζω να το βελτιώσουμε αυτό, να βελτιώσω την αυτοπεποίθησή μου σ’ αυτές τις συνθήκες. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, πρέπει όμως να κάνω κάτι».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Άλλος ένας τρελός αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ας έπεφτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα