• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Δύσκολος αλλά διασκεδαστικός!
Φανταστικός ο χτεσινός αγώνας για τον Giugliano
Νέα 11/07/2016 - 11:37

Μετά από έναν δύσκολο πρώτο αγώνα όταν και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, ο Davide Giugliano επανέκαμψε και ανέβηκε στο βάθρο την Κυριακή!

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati ξεκίνησε καλά από την πρώτη σειρά και ήταν πρώτος όταν έπεσε η κόκκινη σημαία στο δεύτερο σκέλος.

 

Στην επανέναρξη ξεκίνησε από την pole, παρέμεινε στις πρώτες θέσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παλεύοντας με τον ομόσταυλό του και τον Sykes!

 

Στη γραμμή τερματισμού ήταν δεύτερος, πίσω από τον αναβάτη της Kawasaki, κατακτώντας για τέταρτο συνεχόμενο Γύρο μια θέση στο βάθρο.

 

«Φανταστικός αγώνας!» σχολίασε μετά το τέλος του ο Giugliano. «Το διασκέδασα πολύ, αν και ήταν δύσκολο τόσο από σωματικής όσο και από πνευματικής πλευράς».

 

«Δεν έπρεπε να κάνουμε το λάθος όταν παλεύαμε με τον Davies. Και οι δυο μας ήμασταν σωστοί και πιστεύω ότι χάρηκαν τις μάχες οι φίλαθλοι».

 

«Για μένα ήταν ιδιαίτερο να πάρω το βάθρο εδώ, όπου πέρυσι τέλειωσε εδώ η σεζόν μου και παραλίγο να καταστραφεί η καριέρα μου».

 

«Χτες ήταν σκληρό για όλη την ομάδα καθώς τόσο εγώ όσο και ο Chaz πέσαμε κι ενώ παλεύαμε για το βάθρο με καλό ρυθμό».

 

«Κάναμε μερικές αλλαγές όμως και βελτιωθήκαμε στον δεύτερο αγώνα. Δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε κι άλλο».

Επόμενο άρθρο »

Ο Γιάννης Περιστεράς 8ος στην Ιταλία

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: Με ρολό κουζίνας!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα