• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι Ducatisti για τους Lorenzo-Stoner
Τι λένε Ιταλοί και όχι μόνο για τους δυο άσους
Νέα 04/07/2016 - 16:10

Το WDW ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη γειτονική μας Ιταλία και τα ονόματα των Lorenzo και Stoner στα χείλη των περισσοτέρων!

 

Ήταν αναμενόμενο οι δυο αστέρες του MotoGP, ο μελλοντικός και ο πρώην αναβάτης να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις συζητήσεις όσων βρέθηκαν στο Misano.

 

Το «αδερφό» gpone.com μας δίνει μια μοναδική αίσθηση από τα πιστεύω και τις σκέψεις των Ducatisti!

 

Για τον Lorenzo υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, όμως όλοι συμφωνούν ότι έχει απίστευτο ταλέντο και ότι μπορεί να φέρει νίκες και Τίτλο στο εργοστάσιο.

 

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια ενός Ιταλού: «Δεν είναι και ο πιο καλός από τους οδηγούς, αλλά πρέπει να γίνει διαφοροποίηση ανάμεσα στην ταχύτητα και στο χαρακτήρα».

 

«Αν είχε και τα δυο θα ήταν καλύτερα, αλλά το σημαντικό είναι ότι μπορεί να μας επιστρέψει και πάλι στις ένδοξες εποχές».

 

Άλλοι θα ήθελαν οι οδηγοί της Ducati να είναι Ιταλοί, όμως «...αν νικήσει, θα αναθεωρήσω την άποψή μου επειδή είναι ξένος», επισήμανε ένας άλλος.

 

«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει τον Τίτλο, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία

 

Δεν έλειψαν και οι πολύ χαρούμενοι οπαδοί: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται στην ομάδα ο Lorenzo».

 

«Τον λατρεύω ως αναβάτη και πάντα ήθελα να τον δω στην Ducati. Θεωρώ ότι απ’ όλους, αυτός είναι ο πιο πιθανός να μας φέρει τη νίκη».

 

Αρκεί μόνο η αναφορά στο όνομα του Casey Stoner και τα χαμόγελα ζωγραφίζονται αμέσως στα πρόσωπα των Ducatisti!

 

«Η επιστροφή του στην Ducati είναι φανταστικά νέα και το να τον βλέπεις να οδηγεί, έστω και στα τεστ, είναι κάτι το πολύ ευχάριστο».

 

Κι εδώ οι απόψεις δεν είναι μονομερείς, καθώς πλάι σ’ αυτούς που θέλουν να τον δουν να κάνει έκτακτες συμμετοχές, υπάρχουν και αυτοί που αρκούνται σε ό,τι έχουν.

 

«Αν καταφέρει να εξελίξει και να προετοιμάσει κατάλληλα τη μοτοσυκλέτα τότε οκ, σεβόμαστε την απόφασή του να μην αγωνιστεί».

 

Δεν έλειψαν όμως και οι πιο... διορατικές γνώμες! «Το ότι ήρθε στην Ducati δεν ήταν τίποτ’ άλλο παρά μια κίνηση Marketing».

 

«Σίγουρα καλή για την προσέλκυση νέων χορηγών, αλλά τίποτα παραπάνω μιας και ο ίδιος πολλές φορές έχει επαναλάβει ότι δεν θέλει να επιστρέψει».

Επόμενο άρθρο »

Laverty: MotoGP ή SBK;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο FOURQUEZ28 στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα