• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαγωνισμός MOTUL-Assen, η κλήρωση
Οι νικητές του διαγωνισμού του περιοδικού MOTOGP WORLD
Νέα Αγοράς 07/06/2016 - 16:24

Έγινε η κλήρωση για τους δύο νικητές του διαγωνισμού που έκανε το περιοδικό MOTOGP WORLD σε συνεργασία με την MOTUL, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Grand Prix του Assen από κοντά. 

Ο Αγώνας λέγεται MOTUL TT ASSEN φέτος και η Γαλλική εταιρία των γνωστών λιπαντικών που πρωτοπορεί και στην Ελλάδα, δημιούργησε μαζί με το περιοδικό τον μοναδικό αυτό διαγωνισμό, που θα φιλοξενήσει τους δύο νικητές στο paddock της πίστας, σε ειδικές VIP θέσεις και θα τους δώσει την ευκαιρία να επισκεφθούν και το γκαράζ μιας αγωνιστικής ομάδας που χρησιμοποιεί λιπαντικά MOTUL.
 
Η κλήρωση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 6/6/2016 και οι νικητές είναι: η κα Αναστασία Σταμάτη από τα Ιωάννινα και ο κ. Νίκος Ασονίτης από την Αθήνα.
Δυστυχώς η κα Αναστασία Σταμάτη δεν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή και στην θέση της θα πάει ο τρίτος (εφεδρικός) τυχερός ο κ. Γεώργιος Γεωργίου από την Αθήνα.
Τους ευχόμαστε να περάσουν καλά, να δουν αντίστοιχες με τις περσινές μάχες - τουλάχιστον - και τους ζηλεύουμε, με την καλή έννοια! 

Επόμενο άρθρο »

Νέος τιμοκατάλογος της Piaggio Hellas A.E.

« Προηγούμενο άρθρο

Grazytravel: Ταξιδέψτε στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα