• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3: 2η pole για Binder!
Η KTM μπροστά από τις Honda των Antonelli-Navarro
Νέα 04/06/2016 - 15:00

Ο Brad Binder κατάφερε να πάρει την pole position πριν από λίγο στη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος για τον 7ο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Ν. Αφρικανός έκανε έναν καταπληκτικό τελευταίο γύρο και κατόρθωσε να αφήσει πίσω του για 54χιλ τον Antonelli και άλλα 34χιλ τον Jorge Navarro.

 

Είναι η δεύτερη pole της καριέρας του Brad Binder, ο οποίος προέρχεται από μια σειρά τριών συνεχόμενων νικών στην κατηγορία.

 

Ωστόσο αύριο θα χρειαστεί να σπάσει και μια αρνητική παράδοση για τους οδηγούς της Moto3 που παίρνουν την pole position στους τελευταίους 11 γύρους.

 

Όσοι λοιπόν έχουν βρεθεί στην πρώτη θέση στις κατατακτήριες, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη στους 11 πρόσφατους αγώνες!

 

Από την άλλη ο Jorge Navarro θα παλέψει για την πρώτη νίκη της καριέρας του μέσα στην πατρίδα του, ξεκινώντας από την πρώτη σειρά.

 

Αν τα καταφέρει θα είναι και η πρώτη νίκη Ισπανού στη μικρή κατηγορία, από το 2014 και τη νίκη του Alex Marquez στο Motegi της Ιαπωνίας.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Nicolo Bulega με διαφορά μόλις στο ένα δέκατο από την κορυφή, με τον Bastianini ελάχιστα πίσω του!

 

Μαζί τους ο Pawi που και πάλι αποδεικνύει την ευχέρειά του όχι μόνο στο βρεγμένο, αλλά και στο στεγνό!

 

Στην τρίτη σειρά θα είναι πρώτος ο Bagnaia της Mahindra, με τον Danilo να ισοφαρίζει το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα σε κατατακτήριες, παίρνοντας την 8η θέση.

 

Στη δεκάδα ο Aron Canet που ήταν πολύ δυνατός στο τελευταίο κομμάτι και στις ΕΔ3, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να βελτιωθεί.

 

Όχι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, ο Romano Fenati θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τους Binder και Navarro μπροστά, από την τέταρτη σειρά του grid.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα