• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya MotoGP: ΕΔ3
Η Suzuki κι ο Vinales βρήκαν λύσεις στο τέλος!
Νέα 04/06/2016 - 13:34

Στην ανασχεδιασμένη πίστα Montmelo της Καταλονίας, ήταν ο Maverick Vinales αυτός που πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ3, μπροστά από τον Marquez.

 

Οι αλλαγές στην πρώην 12 - θεωρητικά - έδειχναν να ευνοούν την Suzuki και όχι την Honda και αυτή η εκτίμηση επαληθεύθηκε κατά το ήμισυ.

 

Ο Vinales με μια καλή τελευταία έξοδο που έκανε, βρήκε τις λύσεις στο τελευταίο κομμάτι και πήρε την πρώτη θέση.

 

Από την άλλη όμως ήταν οι Honda που έδειχναν πολύ δυνατές στο εσάκι πριν την τελευταία στροφή της πίστας.

 

O Marquez έχασε τελικά την πρώτη θέση για 0,120δ με τον Dani Pedrosa να είναι στην τρίτη θέση με διαφορά 0,224δ από την κορυφή.

 

Οι μοτοσυκλέτες που φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο από τις αλλαγές στο τελευταίο κομμάτι της πίστας, είναι οι Yamaha.

 

Καλύτερος εκπρόσωπος του συγκεκριμένου κατασκευαστή ήταν ο Rossi, στην τέταρτη θέση και χωρίς να καταφέρει χρόνο στο 1:44, όπως οι αντίπαλοι μπροστά του.

 

Ο Vale ήταν μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Jorge Lorenzo, που ήταν δυνατός χτες, ενώ τους δυο εργοστασιακούς χωρίζει ο Pol Espargaro που έκανε έναν πολύ καλό 5ο χρόνο.

 

Περισσότερο χρόνο δείχνουν να χρειάζονται και οι Ducati, με τα προβλήματα όμως για τους εργοστασιακού ειδικά να φαίνονται από χτες στην Καταλανική πίστα.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν του Scott Redding στην 7η θέση, μόλις 16χιλ μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Danilo Petrucci.

 

Οι δυο της Octo Pramac Ducati άφησαν πίσω τους τόσο τον Iannone - 10ος σήμερα - όσο και τον Dovizioso που για δεύτερο συνεχόμενο Γύρο θα περάσει από τις ΚΑΤ1!

 

Στη δεκάδα των οδηγών που πήραν την απευθείας πρόκριση για τις ΚΑΤ2 ήταν και ο Cal Crutchlow, η τρίτη Honda στις δέκα πρώτες θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3: 2η pole για Binder!

« Προηγούμενο άρθρο

Varano: Εντυπωσιακός ο Γ.Περιστεράς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα