• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιμένει μάχες με τις Ducati!
Ο Pol Espargaro της Tech3
Νέα 01/06/2016 - 09:47

Ο Pol Espargaro ελπίζει ότι η ανωτερότητα της Yamaha στις στροφές, θα υπερνικήσει την απίστευτη δύναμη των Ducati στην Βαρκελώνη!

 

Ο 24χρονος άσος - το μέλλον του οποίου δεν έχει ξεκαθαρίσει - είναι ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης μετά τους πρώτους έξι αγώνες της σεζόν.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το Σ/Κ, διότι όχι μόνο είναι ο εντός έδρας αγώνας μου, αλλά θέλω να χαρίσω θέαμα στους οπαδούς μου που σημαίνουν πολλά για εμένα».

 

«Έχω περάσει πολλές ώρες σ’ αυτή την πίστα, αλλά ποτέ δεν θα βαρεθώ γιατί είναι καταπληκτική και προκαλεί κάθε πτυχή της οδηγικής σου ικανότητας».

 

«Η ευθεία είναι μεγάλη κι επομένως οι Ducati θα έχουν μικρό πλεονέκτημα, όμως η Yamaha είναι καλή στις στροφές».

 

«Έτσι περιμένω να είμαστε κοντά, ενώ θεωρώ ότι το απόγευμα της Κυριακής θα είμαστε η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα».

 

Την περασμένη φορά, στο Mugello, ήταν ο Bradley Smith αυτός που πήρε τον τίτλο της καλύτερης δορυφορικής μοτοσυκλέτας!

 

Ο Smith άργησε, αλλά δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό: «Πέρυσι ήμουν η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα, στην 5η θέση».

 

«Φέτος θα είναι πιο δύσκολο γιατί ο ανταγωνισμός έχει ανέβει, αλλά και πάλι θα τα δώσω όλα για να πάρω και πάλι ένα δυνατό αποτέλεσμα».

 

«Μου πήρε περισσότερο από άλλους να προσαρμοστώ στα ελαστικά της Michelin, αλλά κάναμε το βήμα και τώρα μπορώ να παίρνω τα αποτελέσματα που θέλω και χρειάζομαι».

 

«Αυτό το Σ/Κ θέλω να είμαι η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα. Ξέρω ότι ο Pol θα είναι δυνατός εδώ, οπότε θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τον κερδίσω στην έδρα του».

Επόμενο άρθρο »

Το συστατικό της νίκης!

« Προηγούμενο άρθρο

EJC2016: Και στο Donington βαθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα