• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μισό δέκατο
Θα ήταν πολύτιμη βοήθεια!
Νέα 31/05/2016 - 17:04

Ο Marc Marquez έφτασε στην Βαρκελώνη με σκοπό να εκδικηθεί για την ήττα του στο Mugello πριν από δυο εβδομάδες, έχοντας όμως και στην άκρη του μυαλού του το τεστ της Δευτέρας!

 

Πέρυσι, ήταν στη συγκεκριμένη πίστα που ο Ισπανός της Honda αποφάσισε να αλλάξει στο πλαίσιο του 2014, μετριάζοντας (προσωρινά) τα προβλήματα με την Honda του.

 

Παράλληλα κατάφερε στους επόμενους τέσσερεις Γύρους να πάρει 90 βαθμούς από τους 100 συνολικά διαθέσιμους!

 

Και φέτος ο Marquez επιστρέφει στο Montmelo αναζητώντας λύσεις με τη μοτοσυκλέτα του, θέλοντας παράλληλα να καλύψει τη διαφορά των 10β που τον χωρίζει από τον Lorenzo.

 

«Δεν συγκρίνεται με τίποτα ένας εντός έδρας αγώνας, μπροστά στο fan club και τους οπαδούς σου ακόμα κι αν πρέπει να φανείς επαγγελματίας και να κάνεις τη δουλειά σου».

 

«Θα δούμε πως θα πάει φέτος, αλλά όπως πάντα θα δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη στιγμή με τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας, μια προσέγγιση που για την ώρα έχει δουλέψει για εμάς».

 

Το 2014 ο Marc Marquez είχε πάρει τη νίκη στην Βαρκελώνη, ενώ πέρυσι είχε την πτώση μόλις στον τρίτο γύρο του αγώνα.

 

«Ξέρω ότι η Honda δουλεύει σκληρά και στο Montmelo θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Μετά, στο τεστ της Δευτέρας, θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε αυτό το μισό δέκατο που θα μας βοηθήσει πολύ, όπως το καταφέραμε πέρυσι».

 

Θυμίζουμε ότι ο Marquez δεν έχει επίσημα ανακοινώσει που θα είναι τη νέα σεζόν, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην Honda.

 

Δεν αποκλείεται μάλιστα η ανακοίνωση να γίνει στον εντός έδρας αγώνα του Ισπανού, στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης αυτό το Σ/Κ.

Επόμενο άρθρο »

EJC2016: Και στο Donington βαθμοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Ήμασταν κοντά στον Dani!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα