• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: 25β για Rins!
Πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας
Νέα 08/05/2016 - 15:42

Με μια κίνηση στην τρίτη στροφή της πίστας στον 6ο γύρο του αγώνα, ήταν αρκετή για τον Alex Rins να περάσει μπροστά και να πάρει τη νίκη!

 

Ο Ισπανός δεν άφησε τη ευκαιρία χαμένη και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

 

Αυτός που έκανε την καλύτερη εκκίνηση ήταν ο Luthi, ο οποίος όμως είχε τρεις πολύ αργούς γύρους στο 1:38 στη συνέχεια.

 

Εκεί ήταν που έχασε και δυο θέσεις από Corsi και Baldassarri. Στη συνέχεια κατέβηκε και πάλι στο 1:37 αλλά ποτέ δεν έφτασε κοντά στους πρώτους.

 

Ο Corsi με το πλαίσιο της Speed Up έκανε πάρα πολύ καλό αγώνα, μένοντας σχεδόν μέχρι το τέλος κοντά στον πίσω τροχό της μοτοσυκλέτας του Rins.

 

Όμως στους τελευταίους γύρους ο Rins ήταν εντυπωσιακός και κέρδισε από τον αντίπαλό του περίπου οχτώ δέκατα στον 24ο και 25ο γύρο του αγώνα!

 

Έτσι ο Ισπανός πήρε μια σπουδαία νίκη, τη δεύτερή του φετινή, χάρη στην οποία κατάφερε να ανέβει και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Ο Corsi ισοφάρισε - με τη δεύτερη θέση σήμερα - το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεσαία κατηγορία, ενώ ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο μετά το Qatar!

 

Ο Luthi δεν κατάφερε να έχει το ρυθμό που θα του επέτρεπε να πάρει μια πέμπτη νίκη στη συγκεκριμένη πίστα (σε όλες τις κατηγορίες).

 

Ο Ελβετός πάντως κατάφερε να κερδίσει μια θέση στη βαθμολογία από τον Johann Zarco, ο οποίος είχε ένα καταστροφικό αγώνα πέφτοντας και τερματίζοντας τελικά προτελευταίος!

 

Ο Morbidelli έκανε έναν από τους καλύτερούς του αγώνες και τερμάτισε στην 4η θέση, μπροστά από τον Nakagami που επιβεβαίωσε τη δυναμική που είχε όλο το Σ/Κ με την 5η θέση.

 

Δύσκολο Σ/Κ για τον Lowes μ’ ένα ακόμα πιο δύσκολο αποτέλεσμα στον σημερινό αγώνα, μιας και η 6η θέση τον έκανε να χάσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία.

 

Και αν δεν έπεφτε ο άτυχος Lorenzo Baldassarri στο τέλος, ο Lowes θα ήταν στην έβδομη θέση του αγώνα.

 

Έβδομος τελικά ήταν ο πολύ καλός Axel Pons, ο οποίος ισοφάρισε και το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία.

 

Ο Syahrin προσπάθησε να πλησιάσει τον Pons χωρίς επιτυχία, ενώ στη μάχη για την 7η θέση ήταν και ο Miguel Oliveira!

 

Ο Πορτογάλος άσος έκανε τον καλύτερό του αγώνα στην κατηγορία και μετά από τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς βαθμούς, κατάφερε να πάρει εφτά σήμερα!

 

Περισσότερους δηλαδή από όσους είχε συγκεντρώσεις στους τέσσερεις προηγούμενους Γύρους του Πρωταθλήματος!

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: Κυριαρχία Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα