• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τιμητική διάκριση για τη Dunlop από τη Λ.Ε.ΜΟΤ
Για την ενεργή παρουσία & την υποστήριξη στους αγωνιζόμενους του Π.Π.Τ το 2015.
Νέα 22/04/2016 - 22:50

Δελτίο τύπου



Τιμητική διάκριση για τη Dunlop από τη Λ.Ε.ΜΟΤ
Η ενεργή παρουσία του τμήματος Motorsport της Goodyear Dunlop Ελλάς και η υποστήριξη στους αγωνιζόμενους του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών κατά τη διάρκεια του 2015, αναγνωρίστηκε καθολικά και τιμήθηκε από τη Λ.Ε.ΜΟΤ στην απονομή των βραβείων του 1ου αγώνα του 2016 που διεξήχθη στην πίστα του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης.
Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κος Δημήτρης Δημητρόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος ελαστικών moto & Motorsport της εταιρίας Dunlop, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την ιστορική λέσχη της Λ.Ε.ΜΟΤ για την αναγνώριση της προσφοράς μας και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε ενεργά τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού των 2 τροχών, συμβάλλοντας στη διατήρηση και σταδιακή ανάταση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.»

Για περισσότερες πληροφορίες για τη Dunlop, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dunlop.eu ή ακολουθείστε μας στο Twitter @DunlopMoto

Σχετικά με τη Dunlop
Η Dunlop είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών υψηλών και υπερυψηλών επιδόσεων με ένα εντυπωσιακό ιστορικό αγωνιστικών επιτυχιών. Η Dunlop είναι τεχνικός συνεργάτης των νικητήριων ομάδων Suzuki Endurance Race Team, Honda Racing, GMT94 Yamaha Racing, Kawasaki και Team HRC MXGP. Η Dunlop είναι επίσης ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για τις κατηγορίες Moto2 και Moto3.
Τα ελαστικά Dunlop ήταν τοποθετημένα στην μοτοσικλέτα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα 500cc για μοτοσικλέτες το 1949 και κυριάρχησε στους αγώνες τις επόμενες δεκαετίες. Το 2010 είδε τη Dunlop να χρίζεται ως αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για την κατηγορία Moto2 με τη Moto3 να ακολουθεί το 2012 και τη συνεργασία με τη Dorna για την προμήθεια των 2 κύριων MotoGP υποστηρικτικών πρωταθλημάτων να ανανεώνεται για το 2015 και μετά.
Τα τελευταία ελαστικά δρόμου της Dunlop έχουν πρώτη τοποθέτησηση σε μοτοσικλέτες κορυφαίων κατασκευαστών όπως οι Honda, Yamaha, Kawasaki, KTM, Ducati, Harley-Davidson και Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Μένω με το πλαίσιο του ‘15

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για τον Γιώργο Κίτσο στην Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα