• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο Rea για το Assen
Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες
Νέα 13/04/2016 - 11:40

Ο Jonathan Rea θέλει να επιστρέψει στις νίκες αυτό το Σ/Κ στο Assen, σε μια πίστα που πιστεύει ότι μπορεί να επικρατήσει των αντιπάλων του.

 

Μετά τη διπλή ήττα του στην Aragon, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής φτάνει στο Ναό της Ταχύτητας όπου πάντα κάνει καλούς αγώνες.

 

Ο Rea έχει επικρατήσει εκεί στους εφτά από τους τελευταίους 12 αγώνες των SBK και τονίζει ότι στο Assen, ο αναβάτης μπορεί να κάνει τη διαφορά!
 

«Το διασκεδάζω πολύ στο Assen αλλά δεν έχω ιδέα γιατί τα πηγαίνω τόσο καλά εκεί», σχολίασε.

 

«Είναι μια πίστα που ευνοεί τον αναβάτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά αν το στήσιμο της μοτοσυκλέτας δεν είναι και τόσο καλό».

 

«Έχει διαφορετικές στροφές που απαιτούν διαφορετική τεχνική, αντί απλά να φρενάρεις, να φτάσεις στην κορυφή και να βγεις. Είναι τεχνική πίστα».

 

Ο Rea ξεκίνησε τη χρονιά με τρεις νίκες σε Phillip Island και Ταϊλάνδη, αλλά σιγά-σιγά ο ανταγωνισμός τον πλησίασε στη βαθμολογία.

 

Με τις πληροφορίες που βρήκε στην Aragon, ο Rea είναι βέβαιος ότι με τις απαραίτητες αλλαγές, θα επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

«Το Assen είναι καλή πίστα για μένα και η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά εκεί. Μάθαμε πολλά στην Aragon και κυρίως ότι το βασικό set-up με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και με τη νέα».

 

«Ελπίζουμε ότι και ο καιρός θα είναι καλός, ώστε να βρούμε το ρυθμό μας. Κάναμε καλή δουλειά στην Aragon, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Λογικά μας ταιριάζει!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν έχω λύσεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα