• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα MICHELIN για Maxi Scooters
Pilot Power 3 SC Radial & Pilot Road 4 SC Radial
Νέα Αγοράς 21/03/2016 - 13:40

Δελτίο Τύπου


ΜΕΓΑΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ SCOOTER
 
Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γρήγορα αναπτυσσόμενης αγοράς των scooter που έχει υπερδιπλασιάσει το μέγεθος της στην Ευρώπη τα τελευταία οχτώ χρόνια, η Michelin αποφάσισε να παρουσιάσει δύο νέες γκάμες ελαστικών στο πρώτο τρίμηνο του 2016: το MICHELIN Pilot Power 3 SC Radial και το MICHELIN Pilot Road 4 SC Radial. Προερχόμενα από τα MICHELIN Pilot Road 4 και MICHELIN Power 3 της σειράς των μοτοσικλετών, επωφελούνται από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία σε αυτό τον τομέα.
 
Οι δύο αυτές γκάμες των ελαστικών, που προορίζονται για τα scooter μεγάλου κυβισμού των 400κ.εκ. και άνω που είναι εξαρχής εξοπλισμένα με radial ελαστικά, συμπληρώνει η μία την άλλη ανάλογα με την χρήση τους.
 
Το MICHELIN Pilot Road 4 Scooter θα ικανοποιήσει τους αναβάτες οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι ως προς την ασφάλεια κάτω από τις παντός καιρού συνθήκες οδήγησης χάρη στις εγκοπές μεχρι το τέλος του βάθους σκαλίσματος των ελαστικών. Άλλο ένα θετικό στοιχείο αποτελεί η εξαιρετική ανθεκτικότητα τους, αποτέλεσμα της ενίσχυσης της γόμας μιγματα πυριτίου. Τα εκπληκτικά επίπεδα της πρόσφυσης που παρέχουν τα MICHELIN Pilot Road 4 Scooter είναι σταθερά σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, από τους 0οC έως και περισσότερο από τους 40οC, και σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα.
 
Το επιθετικό MICHELIN Pilot Power 3 Scooter στοχεύει στους χρήστες των scooter που είναι συνηθισμένοι στην σπορ οδήγηση και αναζητούν ένα ελαστικό που παρέχει εξαιρετική κατευθυντικότητα και πρόσφυση στο στεγνό οδόστρωμα. Η κατασκευή του επωφελείται από τη τεχνολογία διπλής-γόμας του MICHELIN 2CT το οποίο συνδυάζει πρόσφυση και αντοχή.
 
 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Vespa καλωσορίστε την άνοιξη

« Προηγούμενο άρθρο

EXTREME TRACKDAYS στις Σέρρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα