• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Όλα καλά!
Lowes: Δουλέψαμε στα πάντα!
Νέα 29/01/2016 - 12:11

Με ικανοποίηση άφησε την πίστα της Jerez το δίδυμο της Pata Yamaha, μετά το τέλος των διήμερων δοκιμών στην Ισπανική πίστα.

 

Αν και τα πρωινά ήταν δύσκολα, με ομίχλη και υγρασία, οι Guintoli και Lowes εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο που είχαν στη συνέχεια.

 

Ο Γάλλος έκανε 116 γύρους συνολικά, έναντι 102 του Lowes, με τον πρώτο να κάνει καλύτερο  χρόνο στο 1:41,018 και τον δεύτερο 1:41,361.

 

Το δίδυμο της ομάδας είχε πολλή δουλειά μπροστά του, με πολλά εξαρτήματα να καταφτάνουν στην Ισπανία, όπως νέο ψαλίδι, ανάρτηση, κινητήρας, ηλεκτρονικά.

 

«Όλα καλά!» σχολίασε στις δηλώσεις του ο Sylvain Guintoli. «Κάναμε ό,τι είχαμε προγραμματίσει και ήταν πολλά!»

 

«Δουλέψαμε με το νέο ψαλίδι, τη θέση οδήγησης, τα κατεβάσματα, είδαμε διάφορες στρατηγικές φρένου κινητήρα και πειραματιστήκαμε με το traction control».

 

«Πλέον έχουμε περισσότερη εμπειρία με την YZF-R1 κι έτσι αυτό που μένει είναι να πάρουμε μαζί μας τα θετικά και στην Αυστραλία».

 

Καλές ήταν οι δυο ημέρες των δοκιμών και για τον Alex Lowes, τον δίδυμο αδερφό του Sam που αγωνίζεται στη μεσαία κατηγορία.

 

«Δουλέψαμε στα πάντα!» τόνισε. «Κάναμε πολλή δουλειά στα ηλεκτρονικά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τη μοτοσυκλέτα και το χαρακτήρα του κινητήρα».

 

«Ο ώμος μου με περιόριζε και δεν μπορούσα να πιέσω πολύ, αλλά το διασκέδασα κι ελπίζω να βελτιωθούμε κι άλλο πριν το Phillip Island».

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στη δράση!

« Προηγούμενο άρθρο

Video-Συνέντευξη με τον Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα