• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα χρώματα της Octo Pramac Yakhnich
Η παρουσίαση έγινε χτες στην Ιταλία
Νέα 21/01/2016 - 10:09

Οι Scott Redding και Danilo Petrucci αποκάλυψαν τις μοτοσυκλέτες της Octo Pramac Yakhnich στη χτεσινή παρουσίαση της ομάδας στην Ιταλία.

 

Η φετινή σεζόν θα βρει τους δυο νέους ομόσταυλους πάνω σε Desmosedici προδιαγραφών 2015.

 

Και οι δυο τους έχουν κατακτήσει το πρώτο τους βάθρο πέρυσι, ο μεν Redding στο χαοτικό αγώνα του Misano, ο δε Petrucci στο βρεγμένο Silverstone.

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», ξεκίνησε να λέει ο Redding, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε πολύ καλά στοιχεία πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

«Ένιωσα άνετα από την αρχή στη μοτοσυκλέτα και πρέπει να σημειώσω ότι από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γκαράζ το κλίμα ήταν πολύ φιλικό».

 

«Στα τεστ η επικοινωνία με τον Giacomo Guidotti και τα άλλα παιδιά ήταν άψογη από την αρχή, αλλά και η μοτοσυκλέτα όπως είπα δεν υπήρχε!»

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την Pramac και την Ducati που με επέλεξαν και μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς ότι θα τα δώσω όλα για να πάρω πολύ καλά αποτελέσματα το 2016».

 

Ευδιάθετος ήταν και ο Danilo Petrucci στην παρουσίαση της ομάδας, στης οποίας το γκαράζ θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

«Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Είναι τόσα που πρέπει να γίνουν, ειδικά εξαιτίας των νέων κανονισμών και θέλω να τα πάω πολύ καλύτερα φέτος».

 

«Τα τεστ πήγαν καλά και ειδικά στην Jerez σημειώσαμε σημαντική πρόοδο και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε. Διαβεβαιώνω τους οπαδούς μας ότι θα τα δώσω όλα».

 

Η χτεσινή παρουσίαση αποτέλεσε και την ευκαιρία για την Pramac να γιορτάσει τα 15 χρόνια της παρουσίας της στο MotoGP.

 

Το ντεμπούτο της ομάδας έγινε το 2002 με Honda NSR 500 και οδηγό τον Tetsuya Harada, προτού ένας άλλος Ιάπωνας - ο Makoto Tamada χάριζε το πρώτο βάθρο (2003) και την πρώτη νίκη της ομάδας (2004) στην τετράχρονη εποχή.

 

Το 2005 η Pramac άλλαξε σε μοτοσυκλέτα της Ducati και ο Alex Barros χάρισε στην ομάδα ένα ακόμα βάθρο με την τρίτη του θέση το 2007 στο Mugello.

 

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και τη νέα σεζόν, το 2008, με τον Toni Elias να αναλαμβάνει τα ηνία και να παίρνει δυο βάθρα.

 

Ωστόσο η Pramac χρειάστηκε να περιμένει πάνω από  εφτά χρόνια για να γευτεί τη χαρά ενός βάθρου, τη 2η θέση του Petrucci πέρυσι στο Silverstone.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ήταν μεγάλη...

« Προηγούμενο άρθρο

Σεβασμό απαιτεί ο Jarvis!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα