• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν χρειάζεται ν’ αποδείξω τίποτα!
Και σε κανέναν!
Νέα 19/01/2016 - 10:22

Ο Jorge Lorenzo για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι ο περσινός του Τίτλος δεν μειώνεται στο ελάχιστο από όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσα σε Rossi και Marquez.

 

Αναφερόμενος και πάλι στα στατιστικά, ο Ισπανός άσος της Yamaha υπογράμμισε ότι «.... μιλούν από μόνα τους».

 

Ο Jorge απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις δημοσιογράφων που είχαν μαζευτεί στην Βαρκελώνη για τη χτεσινή επίσημη παρουσίαση της Movistar Yamaha MotoGP.

 

Τόνισε μάλιστα ότι ο ίδιος δεν είχε αναμειχθεί σε καμία μάχη στις πίστες με τους Rossi και Marquez, τους οποίους παρότρυνε να τα βρουν μεταξύ τους.

 

Όταν τον ρώτησαν αν νιώθει ότι ο Τίτλος του έχει χάσει απ’ όσα έγιναν στους τελευταίους Γύρους και πέρυσι, ο Lorenzo ήταν ανένδοτος:

 

«Όχι για εμένα και όχι γι’ αυτούς που ξέρουν, για τους έμπειρους», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός της Movistar Yamaha και πρόσθεσε:

 

«Και αυτό επειδή αυτοί που πραγματικά ξέρουν από μοτοσυκλέτες, αυτοί που κοιτάνε όχι μόνος τους αγώνες αλλά και την Παρασκευή και το Σάββατο, αυτοί που δεν κοιτούν μόνο στατιστικά, αυτοί ξέρουν».

 

«Το θέμα είναι ότι αυτό που έγινε στην Sepang ήταν ανάμεσα στον Rossi και τον Marquez. Δεν είχα καμία ανάμειξη».

 

«Δεν είναι ο τρόπος μου. Είναι κάτι δικό τους και πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο δυνατό».

 

«Άλλωστε τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους, έχω τις περισσότερες νίκες, τις περισσότερες poles, τους περισσότερους γύρους που ήμουν πρώτος και πολλά βάθρα».

 

«Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν».

 

«Ήμουν ο πιο γρήγορος και αυτός που άξιζε περισσότερο τον Τίτλο. Κάποιες φορές οι συνθήκες, η κακοτυχία, με έκαναν να χάσω βαθμούς».

 

«Αυτό δεν με βοήθησε να πάω στην Valencia με ένα προβάδισμα στη βαθμολογία που θα με βοηθούσε να κέρδιζα τον Τίτλο πιο εύκολα».

 

«Όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε τον Τίτλο και αυτό είναι που θα μείνει στην ιστορία και θα γραφτεί στα βιβλία».

Επόμενο άρθρο »

Επίσημες φωτό: Rossi και M1

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχουμε καθυστερήσει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα