• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Το πρώτο τεστ του Stoner
Στις 30 Ιανουαρίου στην Sepang
Νέα 18/12/2015 - 11:14

Ο Casey Stoner θα κάνει τους πρώτους του γύρους πάνω σε Ducati - για πρώτη φορά μετά από το 2010 - στις 30 Ιανουαρίου στην Sepang!

 

Ο Αυστραλός άσος, που προηγούμενες πληροφορίες τον ήθελαν να κάνει ιδιωτικές δοκιμές στα μέσα του Γενάρη, θα βρεθεί στα τέλη του μήνα στην Μαλαισία.

 

Εκεί, ο Αυστραλός άσος θα ανέβει πάνω στην GP-15 τελικά και όχι στην GP-X, με τον Stoner να ζητά η πρώτη του επαφή να γίνει με τη νυν μοτοσυκλέτα.

 

Το έκανε αυτό διότι, όπως υπογράμμισε, θέλει να δει από που ξεκίνησε η εταιρεία με την ολοκαίνουργια GP15.

 

Το τεστ της Ducati θα είναι διήμερο, 30 και 31 Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι εργοστασιακοί αναβάτες πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα!

 

Οι Iannone και Dovi θα πάρουν μέρος στο επίσημο τεστ της νέας χρονιάς που θα διεξαχθεί στην Sepang από την 1η ως και την 3η του Φλεβάρη.

 

Δεν αποκλείεται ακόμα και στο επίσημο τεστ να βγει στην πίστα - με την GP-X πια - και ο Casey Stoner, χωρίς αυτό όμως να φαντάζει για την ώρα πολύ πιθανό.

 

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά από το «αδελφό» gpone.com το οποίο ήταν στην εκδήλωση της Ducati για τον Stoner, εκεί που πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Αυστραλό χειροκροτώντας τον όρθιοι για πέντε λεπτά!

 

Ο 30χρονος Stoner είναι ο αναβάτης που έχει χαρίσει τον μοναδικό Τίτλο στην Ducati στο MotoGP (2007) και αυτός που έχει πετύχει την τελευταία νίκη της Desmosedici σε GP (Phillip Island, 2010).

 

Με δεδομένη την τακτική που ακολουθεί η Ducati με τους δοκιμαστές της (βλ. τις πολλές έκτακτες συμμετοχές του Pirro) είναι πάρα πολύ πιθανό να δούμε και πάλι τον Αυστραλό να παίρνει θέση στο σχηματισμό εκκίνησης ενός Grand Prix!

Επόμενο άρθρο »

Το παρατραβάει!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Κοιτάζω μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα